Sådan installeres BitTorrent ved hjælp af Azureus Client

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn Azureus hjemmeside. Bortset fra at tilbyde gratis downloads af sin fremragende BitTorrent-klient, giver dette websted en meget nyttig brugervejledning, der er designet til at hjælpe dig med at maksimere dine downloadhastigheder og få mest muligt ud af torrent-teknologien.

2.

Søg efter den store, farvestrålende 'Download' -knap midt på siden. Du vil downloade Vuze-klienten, som er en opgraderet version af den oprindelige Azureus-klient.

3.

Klik på knappen for at starte installationsprocessen.

< p> 4.

Bekræft eventuelle sikkerhedsanmodninger, som dit operativsystem gør, for at Azureus kan installere sig korrekt. Hvis du 'bruger Vista,' skal du sandsynligvis bekræfte downloaden samt installationsproceduren

Følg instruktionerne, som Azureus installatøren præsenterer for at afslutte programmets opsætning.

6.

Hoved tilbage til Azureus hjemmeside og klik på 'List' linket i 'Plugins' menuen. Se over mulighederne og bestem hvilke plugins du gerne vil downloade. De er ikke påkrævede, men mange udvider klientens funktionalitet på nyttige måder.

BitTorrent-protokollen giver brugerne mulighed for at dele filer på tværs af internettet ved høje hastigheder og pålidelige downloadhastigheder. Tusinder af jævnaldrende bytter film, musik og stort set alle andre slags digitale medier gennem sine netværk hver dag, hvilket gør det til en af ​​de mest populære Peer-to-Peer-programmer. For at downloade filer gennem torrenter skal du have en BitTorrent-klient som Azureus, som du nemt kan installere ved at følge disse instruktioner.