Sådan køber du en Gaming Router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Søg efter en spilrouter hos en computerforretning eller en elektronikforhandler. For de bedste tilbud kan du tjekke udvalget hos Circuit City eller Best Buy.

2.

Køb en D-Link spilrouter. At købe en D-Link spilrouter sikrer, at du får mulighed for at spille de fleste spil.

3.

Læs funktionerne i spilrouteren. Check for at se, hvilken type spilapplikationer routeren understøtter, og om routeren håndterer et stort antal samtidige forbindelser.

4.

Få en spillrouter, der fungerer som en trådløs router såvel. Din router skal også have mulighed for at give dig adgang til en trådløs internetforbindelse med høj hastighed.

5.

Overvej en brugt spilrouter. De fleste nye modeller er omkring $200. For en bedre aftale kan du måske se, om du køber en brugt eller istandsat router.

Tips og advarsler

  • Du skal læse brugeranmeldelser online før du vælger en spilrouter. Find gamer tilbydes anmeldelser på Viper s Lair og Games First websites.
  • Husk at kontrollere systemkravene før du køber en spilrouter. Mange nye modeller er kun kompatible med Windows XP og nyere.
  • Mens du køber routere, bør du overveje de vigtigste programmer, du bruger på din computer. Hvis du er en gamer og planlægger at bruge meget tid på at afspille downloadbare spil, bør du overveje at købe en spilrouter. Med en spilrouter kan du sikre dig, at den understøtter spilcentriske funktioner.