Sådan laver du en WiFi Extender

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Download den parabolske reflektormaler (se Ressourcer). Ændre størrelsen efter ønske, hold den angivne firkant som en firkant og udskrive på kort.

2.

Lim skabelonen til et stykke aluminiumsfolie. Skær de to sektioner af skabelonen ud.

3.

Skær slidser i skabelonafsnittene som angivet ved bindestregerne og krydser på skabelonen.

4

Placer de seks faner i 'Windsurfer' sektionen i åbningerne af det rektangulære afsnit.

5.

Placer din nye parabolreflektor WiFi-forlænger antennen på din WiFi-router. Reflektoren glider på antennen gennem åbningerne, du skærer i afsnittet 'Windsurfer'.

6.

Find din WiFi-router i et hjørne af dit hus eller forretning og peg åbningerne

7.

Nyd en stærkere og mere pålidelig trådløs forbindelse.

Tips og advarsler

  • Udskriv den parabolske reflektormaler med den størrelse, der er angivet for en stigning på 9 dBi (antennedesigner) på din WiFi-antenne eller dobbelt skabelonen for en stigning på 12 dBi.
  • WiFi, som er kort for 'trådløs troskab', henviser til de radiofrekvenser, der giver trådløs internetadgang til en computer. Et problem, der ofte opstår, når du bruger en WiFi-router, er, at din computers placering ikke er optimal for at opnå det bedste signal fra din WiFi-antenne. Dette kan føre til svagt internet-signal og wobbly-forbindelse. En løsning på et sådant problem er at købe en fremstillet WiFi-extender til hundredvis af dollars. Men en bedre mulighed er at følge de nemme trin nedenfor og lave din egen WiFi-extender til mindre end 50 cent.