Sådan optimeres trådløs hastighed

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Placer din trådløse router, så den er inden for synsfeltet på så mange steder som muligt, hvor du sandsynligvis vil bruge din computer. Hvis du finder ud af, at alle stillinger for det trådløse er stort set ens i forhold til synsfeltet, så prøv at flytte routeren rundt for at finde det bedste sted at optimere dine hastigheder.

2.

Opgrader den trådløse routeres firmware ved at besøge routerproducentens hjemmeside og se på downloads eller supportafsnittene for opgraderinger. Denne enkle, hurtige opgradering kan gøre mærkbare forskelle i dine trådløse hastigheder uden at koste dig et dime.

3.

Køb en bedre router for at optimere hastigheden, da det ikke overraskende er, at lavkvalitets routere udføre meget langsommere end højere kvalitet kolleger. Toplinjedrivere fra D-Link, Linksys og TRENDnet hjælper dig med at optimere dine hastigheder, især hvis du foretager et intelligent router valg på grundlag af hvilke slags webaktiviteter du gør.

4.

Brug en trådløs hastighedsoptimering til at få din hastighed ved at tjekke programmer som TweakMASTER. Optimeringsprogrammet hjælper dig med at konfigurere dit netværk for at få mest muligt ud af det.

5.

Gør dit netværk privat ved at placere et kodeord på det for at forhindre andre i at dele din båndbredde, da dette væsentligt nedsætter dine trådløse hastigheder.

Installation af en trådløs router i dit hjem eller kontor bør gøre websurfing og informationsoverførsel hurtigere og nemmere. Hvis du har problemer med at få den trådløse frihed, bør du prøve at optimere din trådløse hastighed. Udforsk nogle få enkle rettelser nedenfor.