Sådan testes din ping tid

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på startknappen og derefter på startmenuen, klik på u0026 quot; Kør ... u0026 quot; Dette åbner så lidt bygget i køre noget program i Windows.

2.

Skriv enten kommandoen eller cmd i tekstboksen, og klik okay. Begge vil åbne Windows-kommandokonsollen, som vist på det vedhæftede billede. Det skal have dit brugernavn, som du er logget på som i stedet for 'Peter', som er min.

3.

Den bedste generelle test af din pingtid er at pinge et af de hurtigste server-netværk på internettet. Skriv ping -t google.com. Ping fortæller det, du vil lave en ping-test, -t fortæller det, du vil fortsætte med at pinge, indtil du fortæller det at stoppe, og målet er domænenavn google.com. Hvis du vil teste din forbindelseshastighed til en spilserver og kende IP-adressen, kan du erstatte google.com med spillets server. Eller du kan teste din forbindelse til et andet websted.

4.

Når du trykker på Enter, vil den begynde at sende pings til google.com og fortælle dig, hvor meget tid i millisekunder det kræver for pingen at gøre det tilbage. Alt, hvad en ping virkelig er, er en lille pakke med data, der sendes til serveren med en note, der fortæller serveren, at den straks springer tilbage. Når testen kører, begynder du at se indtastninger kommer. Du kan lade den løbe så længe du vil, og stoppe den ved at trykke på kontrol C. Det vil trække nogle konklusioner om, hvad der skete og udskrive dem i slutningen.

5.

Vedhæftede er en kort prøveprøveprøve, jeg gjorde. I en given linje står der Svar fra og derefter en IP-adresse. Det er IP-adressen til den server, der svarede . Bytes er størrelsen af ​​de pakker, du sender til testen. 32 bytes er standard. Tiden er den samlede rundrejsetid i millisekunder, og TTL er tid til at leve. Det er så kompliceret, men bekymre dig ikke om det En kortere pingtid er bedre, fordi du kan indlæse websider og spille online-spil i realtid med meget mindre forsinkelse. Hvis din pingtid til google er over 70 ms, er det ikke særlig godt. Det kan betyde, at du bor i et ret landligt område med mange stier for dataene at rejse ned, før det kommer til de store hubs på internettet. Eller hvis du er på en trådløs forbindelse, bliver det så højt eller værre, især hvis du bruger en gammel trådløs router. I slutningen af ​​rapporten er den hurtigste og langsomste tid og den gennemsnitlige tid. Også opført er pakke tab. Tabte pakker er virkelig dårlige, fordi det betyder, at de aldrig har gjort det til serveren eller serveren ikke svarede. Med websteder med lav kvalitet på dårlige webservere kan du miste et par, men til google, skal det være 0\% tab.

6.

Så hvad kan du lære af pingtest? Nå, hvis du slet ikke kan tænke på en server, er der noget galt med din forbindelse eller serveren er nede eller du 'er forbudt mod det. Hvis du mister mange pakker, er din trådløse forbindelse ikke særlig god, eller serveren er ikke meget god. Det kan også være tegn på et fejlagtigt eller beskadiget ethernet-kabel. Hvis et par af dine pinger tager betydeligt længere tid end resten, betyder det noget forsinket det. Det kan være alt, fra hvilken destinationsserveren er for optaget, eller hvis din router eller modem er dårligt, eller din computer er for langsom. Hvis alle dine pinger er virkelig høje som over 150ms, kan det skyldes, at destinationen er på den anden side af verden. Jeg kan ikke få en pingtid under 150 til japanske servere. Det kan også betyde, at din firewall eller router forsinker al udgående trafik. Eller din internetudbyder er ikke meget god. Så hvis du ser noget galt, prøv altid senere, og hvis problemer fortsætter, skal du tage de nødvendige skridt til at løse dem.

Vil du teste din ping tid til enhver spil server eller hjemmeside for at se, hvordan laggy din forbindelse er? Nå det kan virke teknisk, men det er virkelig simpelt faktisk.