Sådan tilføjes ekstra funktioner til VoIP

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilmeld dig VoIP ved hjælp af en operatør som Vonage, Qwest, AT u0026 T eller SunRocket. Du skal have en internetforbindelse for at bruge internettelefon. Mange virksomheder tilbyder billigere pakker med telefon, internet og kabel for at spare dig endnu flere penge.

2.

Ring til din tjenesteudbyder for at spørge om at tilføje ekstra tjenester. Tilføj et gratisnummer til din linje for at gøre det muligt for dine forretningskunder eller familiemedlemmer at ringe dig gratis fra hvor som helst i landet.

3.

Tilføj en softphone-tjeneste for at vende din computer ind i en telefon Brug en skærmbaseret grænseflade til at ringe og modtage opkald og kontrollere din telefonsvarer.

4.

Spørg en repræsentant om virtuelle telefonnumre. Ligesom gratis numre giver virtuelle numre flere personer mulighed for at ringe til dig gratis, selv når de er i en anden områdekodezone.

Se på forbedret telefonsvarer, fax linjer og ekstra telefonlinjer for at bringe din virksomhed hjem med dig.Mange funktioner, såsom 3-vejsopkald, forstyr ikke og båndbreddebesparende, er allerede inkluderet i din plan. Sørg for, at du ved, hvilke fantastiske funktioner du allerede har, så du kan drage fuld fordel af dem.

VoIP (Voice over Internet Protocol) tilbyder internettelefon service til dit hjem eller forretning. Med Internet-telefon får du de samme funktioner som du ville med en standard telefonlinje, som f.eks. Samtale venter, opkalds-id, voicemail og langdistance, og du kan holde dit telefonnummer og telefonudstyr. Du kan også tilføje ekstra funktioner til VoIP-tjenester for at forbedre telefonservice derhjemme eller arbejde.