Sådan tilføjes en HP-printer til et trådløst netværk

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Inspicér din printer til en intern printerserver. For at en enkelt printer skal kunne håndtere udskriftsforespørgsler fra flere computere, skal en printernetkort koordinere prioritet og holde anmodningens identitet forbundet med den pågældende udskriftsanmodning.

2.

< p> Hent MAC-adressen til printerserveren til HP-printeren, som du vil tilføje til netværket. MAC-adressen er en unik adresse, der identificerer hver computer på netværket. MAC er printerens hardwareadresse.

3.

Åbn routers konfigurationsside og indtast printerens MAC-adresse i netværket. Opdater derefter hardwareadresserne i routerkonfigureringsværktøjet. Gem derefter konfigurationen og nulstil router ved at tage stikket ud af stikkontakten. HP leverer et softwarepakke kaldet HP Printer Network Printer Wizard. Tilslut netværksmaskinen sammen korrekt, kør guiden Netværksudskrivning og følg instruktionerne for alle andre nødvendige trin for at sikre pålidelig netværksudskrivning på den nye printer fra hver af brugerne på netværket.

Tips og advarsler

  • Sørg for at have et veldefineret netværk. Hver computer skal have sin egen IP-adresse og hardwareadresse.
  • Fremskridtene inden for kommunikation og signalbehandling har medført det trådløse kontor. En af de største producenter af kontorprintere og faxer er Hewlett-Packard. For trådløs drift skal systemet være forsynet med en trådløs printerserver, der er tilsluttet printeren, og som håndterer koordinering af udskrivningsforespørgsler fra netværket.