Sådan udskriver du fra en bærbar computer eller et skrivebord uden et printerkabel

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tag forsigtigt printeren ud af boksen, og læs omhyggeligt udpakningsvejledningen.

2.

Slut printeren til og læs de hurtige installationsanvisninger. < /p>

3.

Kontroller, at hver computer har en trådløs eller Ethernet-forbindelse til din router eller hub. Installer printerdriver og software til hver computer.

4.

På hver computer skal du gå til u0026 quot; tilføje en ny printer u0026 quot; og sørg for, at du vælger u0026 quot; del denne printer u0026 quot;

5.

Udskriv testside for at sikre, at du har en netværksforbindelse til din printer. Sørg for, at din nye printer er din standardprinter.

6.

Se manualen til printerens 'ejer' for detaljerede installationsinstruktioner om at tilføje en printer til din computer, hvis du støder på eventuelle problemer.

Mange hjem har mere end en computer i disse dage, og at dele dem med printeren er et stort problem. Hjemmenetværk er vigtigt for alle, der har mere end én computer og kun én printer.

Mange af jer har formentlig allerede en DSL trådløs router eller et kabelmodem med en trådløs router. Hvis du har en trådløs router, er du halvvejs der. Alt du behøver er en netværksprinter, som de fleste printere i dag allerede er.

En netværksprinter kan have en indbygget trådløs forbindelse eller en Ethernet-forbindelse, som forbinder din DSL-router eller Ethernet-hubport.

Følgende trin vil lede dig gennem den grundlæggende opsætning af en netværksprinter: