Sådan ændrer du Myspace Song

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Sådan sættes en sang på din myspace side

1.

Log ind på din Myspace-konto. Gå til kontrolpanelet på venstre side af din side, og klik på 'profil.'

2.

Dette fører dig til 'profilredigering.' Du kan vælge Personlig information, grupper eller kommentarer. Vælg 'personlig information.'

3.

Til højre, se efter det blå link til 'sang og video.' Venstreklik på en gang herpå.

4.

Du skal se 'Profil sang: Tilføj en sang til din profil.' Udover disse ord er et blåt link til 'Find et band i Myspace Music.' Venstreklik på en gang på dette link.

5.

Hvis du kender den sang, du vil have, skal du søge en søgeord til det øverst på siden, du lige blev taget til . Hvis ikke, søg i mappen for et band og en sang, du vil have.

6.

Når du har fundet bandet og sangen, skal du se, om sangen er tilgængelig for dig brug på din side. Hvis det er, vil der være et 'add' -link ved siden af ​​det. Venstreklik på en gang herpå.

7.

Du bliver spurgt, 'Vil du virkelig føje denne sang til din profil?' Klik en gang på 'Tilføj sang til profil.'

8.

Du vil se navnet på sangen og kunstneren efterfulgt af 'er blevet tilføjet til din profil.' Du kan nu klikke på det blå link 'Se min profil' under denne erklæring. Dette vil gøre det muligt for dig at kontrollere, om sangen er blevet tilføjet til din profil.

9.

Rul ned din profilside, under dit profilbillede, kontaktinfo og webadresse. Du skal se en boks, der har sangen i den, med en afspilningsknap og volumenkontrol. Tryk på afspilningsknappen og nyd din sang!

Sådan ændres din Myspace Song

1.

For at ændre din Myspace sang skal du først fjerne sangen du allerede har på din Myspace side. Gå først til din startside. (Log på, som tager dig til din startside.)

2.

På venstre side af siden ser du kontrolpanelet. Venstreklik på en gang på 'profil.' Dette fører dig til en side med 'profilredigering' øverst til venstre på siden.

3.

Under den blå 'Interesser og personlighed' vil du se links på tværs af skærm. Vælg linket til 'sang og video' og venstreklik på linket en gang.

4.

Nu skal du komme til en 'profilredigeringsside', der siger 'profil sange' på toppen. Under dette vil du se dit profil sangnavn og bånd. Der vil være en 'fjern' -knap. Venstre klik for at fjerne sangen.

5.

Hvis du vil bruge en sang, du tidligere brugte, skal du klikke på linket for at se og redigere din sanghistorik. Dette trækker dine tidligere Myspace sange op. For at vælge en af ​​disse, skal du blot klikke på 'Tilføj til min profil' ud for den sang, du vælger.

6.

Hvis du vil bruge en ny sang, skal du klikke på ' find et band i myspace musik. ' Der er en boks til at søge kunstnere. Indsæt en kunstner og tryk på 'Søg'.

7. Når du kommer til bandets hjemmeside, hvis du ruller ned, kommer du til et sted med sange til rådighed af kunstneren fremgår af et spil, pause og stop-knap og lydstyrkeniveau med sange nedenunder.

8.

Find den sang, du vil have, og klik derefter på 'Tilføj' under sangtitel. (Du kan også se download, kommentar og tekst som andre muligheder.)

9.

Der åbnes en boks, der spørger om du virkelig vil tilføje denne sang til din profil. Hvis ja, klik derefter på 'Tilføj sang til profil.'

10.

Du får en besked, der siger, at sangen blev tilføjet til din profil. Kontroller, klik under dette på 'Se min profil.'

11.

På din profilside, under dit foto, kontaktoplysninger og URL-fortegnelse, bør du se sangen, der er angivet, med en afspilningsknap og volumenkontrol, hvis du har ændret din Myspace-sang!

Tips og advarsler

  • Nogle kunstnere, selvom der er en 'add' nøgle nex t til en bestemt sang, vil ikke tillade dig at bruge sangen til din Myspace sang. Vælg i så fald en anden sang eller søg efter en anden kunstner for at finde en ny sang.
  • Ikke alle sange kan desværre placeres på din MySpace-side. Kun sange, der i øjeblikket er tilladt af kunstneren, kan tilføjes.
  • Tilladelsen kan også ændre sig - du kan finde en dag, du går til din profilside, og se, at din sang blev slettet af kunstneren. Dette betyder, at de ikke længere tillader sangen at blive brugt af Myspace-brugere på deres Myspace-sider.
  • Så du kunne finde ud af, hvordan du sætter en sang på din Myspace-side. Hvad hvis du vil ændre det nu? Eller hvad hvis kunstneren ikke længere tillader gratis brug af sangen og sletter den fra din side! Du lærer i denne artikel, hvordan du sætter en sang på din Myspace-side, og hvordan du skifter til en ny sang.