Sådan ændres tekst på en Myspace-side

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Sådan kommer du til siden, hvor tekst kan redigeres

1.

Først skal du logge ind på din Myspace-konto. Dette fører dig til din hjemmeside.

2.

Under dit profilbillede til venstre skal du se kontrolpanelet. I kontrolpanelet er der mulighed for at vælge 'profil'. Venstre-klik på 'profil.' Dette vil føre dig til siden Profilredigering.

3.

På højre side af profilredigeringssiden, øverst vil du se et link til 'Profil Editor.' Venstreklik på en gang på 'Profil Editor'. Dette vil tage dig til profileditoren Beta.

4.

På Beta-siden for profileditor er der en blå skærm, der læser 'Velkommen til All-New Myspace Profile Editor .' Nedenfor klikker du en gang på knappen 'Start'. Du er nu på siden, hvor du kan foretage ændringer i din tekst!

Sådan ændres Myspace Page Text

1.

Når du har gennemført trinene i Sektion 1, du skal være på Beta-siden for profilredaktøren. Nede på toppen af ​​siden ses en række links, som f.eks. Baggrund, Moduler, Billeder, Tekst og Link. Klik på 'Tekst'.

2.

Under linket til tekst skal en ny række af links vises. Dette omfatter generelle, overskrifter, etiketter, dit navn og mere. Vælg hvilken tekst du vil ændre. Vil du ændre al tekst på din Myspace-side eller bare teksten til dit navn?

3.

Når du har valgt, hvilken tekst der skal ændres, skal du venstreklikke en gang på denne mulighed, f.eks. 'Dit navn'. (Med henblik på denne demonstration vil 'Your Name' -teksten blive brugt.)

4.

Du har mulighed for at ændre skrifttype, størrelse, stil, farve og baggrunden for den tekst, du valgte at ændre. Indstillingerne går fra venstre til højre. Start med skrifttypen.

5.

Vælg en skrifttype, der skal prøves, og rul derefter ned under profilredigeringsafsnittet. Du bør se en prøve af, hvordan din side ligner de foretagne ændringer. Se for at se ændringen til skrifttypen i dit navn. Hvis du ikke kan lide det, skal du spille rundt med forskellige skrifttyper, indtil du finder en du graver.

6.

For at vælge den skrifttype, du vil bruge, venstreklik på den skrifttype i profilredigeringsafsnittet.

7.

Nu er du klar til skrifttypestørrelsen. Flyt til skriftstørrelsen for den pågældende tekst. Vælg pixelstørrelse, f.eks. 10 px eller 20 px. Igen kan du se, hvad det ser ud ved at bladre ned for at se prøven Myspace-siden med de foretagne ændringer.

8.

Vælg stilen, som er under størrelsen. Du kan have fed, skrå, understreget, alle hovedstegn eller små bogstaver.

9.

Vælg en farve til din tekst og en baggrund. Dybest set er den farve, du vælger, farven på selve teksten, mens baggrunden er farven bag teksten.

10.

For at gemme dine ændringer til Myspace-teksten, gå øverst på siden til højre. Klik på 'Gem' knappen. Et vindue kommer op og spørger, om du er sikker på, at du vil gemme dette profildesign. Klik på 'OK'.

11.

Du bliver automatisk taget til din startside, og du kan se, at ændringerne blev foretaget i din tekst.

< p>

Tips og advarsler

  • Hvis du ikke kan lide ændringen til den tekst, du lavede, skal du blot starte processen igen fra trin 1 i afsnit 1 og ændre teksten at se den måde du vil have det på.
  • Når du har ændret en del af din tekst, f.eks. 'Dit navn', kan du så gentage processen og gå tilbage og ændre anden tekst, f.eks. teksten for dine 'overskrifter'.
  • Pas på at trykke på 'Gem' knappen og derefter 'OK', når du har ændret din tekst. Hvis du ikke gør det, bliver dine tekstændringer ikke gemt, og du bliver nødt til at starte igen.
  • På samme måde må du ikke trykke på 'Gem' og 'OK', indtil du er sikker på, at din tekst ser ud som du vil have det (så du ikke skal starte igen!)
  • Vil du gerne give din Myspace-side så meget pizazz som muligt? Du har allerede ændret din baggrunds- og boksfarver, sat en sang på din side og alt det jazz. Men du har ikke ændret teksten.