Sådan bliver du bedre systemteknikere

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Forstå Enterprise-Wide Domain

1.

Analytikere på medarbejderniveau ved, hvilke data der er tilgængelige, og hvor komplekse dataene er! De ved, hvad ledelsen forventer af dem, og hvor lang tid det tager at oprette deres rapporter. Når man taler til analytikere hvad angår hvad der gør deres liv sværere eller lettere i de nuværende systemer, er det en god måde at afgøre, om ledere skal vide, at forsinketider kan reduceres.

2.

Forskningen indsamlet fra hvert område af analytikere kan sammenlignes for at se, om virksomhedsbrede løsninger kan påvirke de ønskede ændringer, eller hvis forbedring af interoperabiliteten mellem de ofte uensartede systemer vil fremskynde ledelsesmæssige revisionsprocesser. Hvis du kan udtænke tilpasning på et hvilket som helst niveau af rapportskrivning til ledere eller endda kan udtænke en overordnet tilpasset skriveproces, kan ledelsen afhænge mindre hårdt på medarbejderne, men på en formidler, der udarbejder udformningen af ​​disse tilpassede rapporter.

3.

Bestemmelse af den nyeste hardwareinteroperabilitet er også et must for den kommende systemtekniker. Aktuelle disponible versus projicerede belastninger kan afvige i det omfang, de er til stede for de netcentriske systemer. Det vil sige at køre disse systemer til en optimal hardwarekrav eller -belastning, skal systemerne testes og konfigureres således, at alle dele af systemerne interopererer på det acceptable niveau. Forskelligt mellemvareudstyr eller software kompatibel hardware påvirker netværkets evne til at forblive passende lydhør - disse beta-test skal altid overvejes inden programplanlægning og software indkøb eller udvikling. En gapanalyse bruges ofte til at bestemme, om systemet vil køre så glat i det nuværende h / w-miljø. Følg det for at se, om omskrivning af systemerne vil resultere i samme niveau af driftseffektivitet.

For bedre at forstå din rolle som systemingeniør, kan den flydende evne, som du kan tilpasse dig til at kende omfanget af ledelsesmæssige ansvar, der undergår dit team, være et godt sted at starte. Ved at forstå, hvad der gør livet lettere for lederne, kan du bedre vide, hvordan du justerer dine systemer med skiftende eller udviklende arbejdsparametre, forudsigelse af eksisterende hardware- og softwarekonfigurationsproblemer, så du kan foretage de rigtige opgraderingsbeslutninger, herunder muligheden for at købe nye systemer helt og holdent . Ved at udnytte din viden med ledere, kan du bedre støtte ledere i at gøre de klogeste virksomhedsbaserede beslutninger eller argumentere, når en god tid til at diskutere sådanne ting skal ske!