Sådan bruges Voiceral VoIP

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Gå til webstedet for Voiceral og klik på linket øverst på siden, der er mærket 'tilgængelighed' for at se, om der tilbydes service i dit områdekode. Du kan vælge et Voiceral-telefonnummer med en områdekode, der adskiller sig fra den person, du bor i. Men hvis du vil have lokalbefolkningen mulighed for at ringe til dig uden at betale langdistanceopkald, vil du gerne beholde din nuværende områdekode.

2.

Klik på 'Residential Services' øverst på siden for at se de kaldeplaner, der er tilgængelige for dig. De tilbyder både begrænsede og ubegrænsede telefonplaner. Priserne vil variere afhængigt af om du vil betale for et helt år på én gang eller betale for hver måned, mens du går. Vælg den ønskede tjeneste, og klik på knappen 'Tilmeld nu'.

3.

Bestem, om du vil have Voiceral tildelt et nyt telefonnummer, eller hvis du vil beholde Dit eksisterende telefonnummer til brug med Voiceral-tjenesten. Fortsæt udfyld formularen for at anmode om service.

4.

Vent til den analoge telefonadapter, ATA, for at komme frem til posten. Når du ankommer, skal du tilslutte din hjemmetelefon til din ATA for at begynde at bruge din nye tjeneste.

5.

Giv besked til dit tidligere telefonselskab, at du ikke længere behøver deres telefontjeneste, hvis du valgte for at få et nyt Voiceral telefonnummer. Hvis du har bevaret dit eksisterende nummer, blev din nye tjeneste afbrudt af Voiceral, da de portede dit telefonnummer til deres tjeneste.

6.

Gør og modtag telefonopkald på din telefon det samme Som du tidligere gjorde, vil dine opkald nu blive båret af Voiceral.

Tips og advarsler

  • Den nemmeste måde at tilslutte mere end en telefon til VoIP er at købe en trådløs telefon med flere håndsæt, hvor kun en telefon skal tilsluttes telefonstikket eller Voiceral ATA.
  • Hvis du har problemer med at tilslutte din Voiceral-telefonservice, skal du kontakte kundeservice. De er meget hjælpsomme og kan nemt gå igennem processen.
  • Hvis din strøm går ud, eller hvis din internet-tjeneste er nede, kan du ikke foretage VoIP-telefonopkald, før tjenesten genoprettes.
  • Hvis du leder efter et økonomisk alternativ til at foretage langdistanceopkald, kan du overveje Voice Over Internet Protocol eller VoIP. For at kunne bruge VoIP skal du have en bredbåndsinternetforbindelse med enten kabel eller DSL. Der er flere virksomheder, der nu tilbyder VoIP-service, en af ​​dem er Voiceral.