Sådan brydes WEP-kryptering

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Installer et operativsystem kompatibelt pakkesnuffelprogram på den trådløse computer. Der er mange pakke sniffing software muligheder til rådighed. Den mest hensigtsmæssige software afhænger af netværksstørrelsen og de sikkerhedsforanstaltninger, der er på plads.

2.

Opret et test trådløs adgangspunkt for at eksperimentere med pakkesnuffningssoftwaren. Enhver adgang er tilstrækkelig, men en person skal installere en, der ligner den, der bruges på netværket.

3.

Tildel en internetprotokoladresse til testadgangspunktet. IP-adressen kan komme fra enhver tilgængelig pool.

4.

Åbn adgangspunktet s hjælpeprogrammer via internettet efter tildelingen af ​​internetprotokoladressen. Du skal blot åbne en webbrowser og skriv IP-adressen i webadressefeltet. Klik derefter på fanen 'Sikkerhed' for at få adgang til WEP-nøglekrypteringsmodulet. Tildel WEP-nøglepasningskoden og klik på 'Gem'. Luk endelig webbrowseren.

5.

Slut testcomputeren til det trådløse adgangspunkt. Åbn det nye vedligeholdelsesprogram for trådløst netværk på computeren. Det nye netværk vises på applikationen. Opret forbindelse til det trådløse netværk og indtast det WEP-nøgleadgangskode.

6.

Åbn pakkesnuffningssoftwaren og lad det scanne testnetværket. Det kan tage op til en time. Mens softwaren kører, skal du opretholde aktivitet på det trådløse testnetværk. Pakken vil, hvis den fungerer korrekt, i sidste ende snuse WEP-nøglekoden.

At bryde kryptering på ethvert netværk kræver en vis praksis og dygtighed. De fleste trådløse netværk bruger Wired Equivalent Privacy eller WEP-kryptering til beskyttelse. Enhver, der opretter et trådløst netværk, bør teste sikkerheden for krypteringskodningssystemet. Forsøg på at bryde WEP-kryptering er en glimrende måde at teste trådløs systemsikkerhed på.