Sådan downloades Filezilla

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Find et websted, der tilbyder Filezilla til gratis download. Dit bedste bud er at bruge Filezilla Project-webstedet. På den måde behøver du ikke bekymre dig om mulige vira.

2.

Gå til afsnittet 'Quick Download Links' på Filezilla Project-webstedet. Du kan vælge at downloade Filezilla Client eller Filezilla Server. Filezilla Client er tilgængelig for alle platforme, mens Filezilla Server er en Windows-download.

3.

Vælg den rigtige version til dit system Vælg den korrekte download til din platform. Du vil gerne være sikker på at du downloader den mest opdaterede version af Filezilla.

4.

Gem download til din computer. Åbn den eksekverbare fil og kør den på din computer. Filezilla vil starte, og du kan nu bruge FTP-løsningen. I Filezilla har du adgang til en hovedside, webstedshåndtering, indstillingsside og filhåndtering.

Tips og advarsler

  • Du behøver ikke Betal for at downloade Filezilla, men Filezilla Project-webstedet accepterer donationer via Paypal.
  • Du kan vælge at downloade Filezilla som en .exe eller .zip-fil. Filezilla-projektet anbefaler, at du bruger .exe-versionen .
  • Hvis du vil have support til din Filezilla-download, skal du gå til Source Forge-webstedet for at få oplysninger og assistance.
  • Hvis du leder efter en pålidelig FTP-løsning, er Filezilla den rigtige software til dig. Du kan bruge Filezilla til at overføre filer på tværs af internettet og mellem computere. Da Filezilla understøtter mange større filer, er det et populært valg til download. Her kan du downloade det og begynde at dele filer.