Sådan foretager du nødopkald på VoIP

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Læs alle oplysninger, som din VoIP-udbyder giver dig vedrørende nødopkald. De bør give dig de korrekte oplysninger om, hvordan du bruger nødtjenester med deres særlige opsætning. På grund af vigtigheden af ​​evnen til at foretage et nødopkald, skal du sørge for, at du forstår instruktionerne og potentielle problemer fuldstændigt.

2.

Giv din VoIP-udbyder en præcis fysisk placering . Din VoIP-tjeneste kan ikke hjælpe nødtjenester, når du finder dem, hvis de ikke har opdaterede oplysninger. Sørg for, at du ændrer din fysiske placering for hvert nyt sted, hvor du bruger din VoIP-tjeneste.

3.

Anerkend, at din VoIP-tjeneste muligvis ikke tillader dig at foretage et nødopkald, hvis el- eller internetforbindelsen er nede. Du kan tænke dig at have en back-up strømkilde til din computer.

4.

Få oplysninger om, om du har adgang til forbedret 911, regelmæssig 911 eller nr. 911 service. Med udvidet 911 har nødansvarlig adgang til din placering, men med regelmæssig 911-tjeneste skal du give responderen disse oplysninger. Hvis dit område ikke har 911-service, bliver du henvist til et nationalt nødopkaldscenter .

5.

Giv oplysninger om, hvordan nødopkald fungerer for alle, der måtte være i dit hjem. Dette er især vigtigt for alle familiemedlemmer og babysittere. Alle skal være opmærksomme på, hvordan nødopkaldet virker, og hvordan man håndterer mulige problemer.

6.

Få en telefon eller mobiltelefon til en back-up for de tidspunkter, hvor din VoIP-tjeneste er virker ikke. At have en anden linje vil give dig sikkerhed for, at du kan nå nødtjenester, hvis du har brug for det, selvom din strøm er ude eller din internetforbindelse er nede.

Evnen til at foretage et nødopkald er afgørende for personlig sikkerhed og nødsituationer. Hvis du abonnerer på en VoIP-tjeneste, skal du vide, hvordan denne service kan påvirke din evne til at foretage et nødopkald. Det største problem er, at VoIP ikke er forbundet med en fysisk placering som et traditionelt telefonsystem.