Sådan køber du en Gigabit Router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Vælg et velkendt firma, der fremstiller gigabit-routere. For overkommelige og pålidelige gigabit routere, overvej en lavet af enten D-Link eller Linksys.

2.

Sammenlign de forskellige netværkshastigheder for gigabit-routerne. På boksen eller spec sheet vil gigabit router reklamere for sine lovede hastigheder. Ideelt set bør du købe en gigabit-router med de højeste hastigheder og største rækkevidde.

3.

Kontroller sikkerheden på gigabit-routeren. Du vil have en router, der lover at holde dit netværk sikkert. For eksempel har D-Link Xtreme Gigabit Router to aktive firewalls samt Wi-Fi-beskyttet adgang.

4.

Køb en gigabit-router, der kan tilbyde mere end gigabit-porte . Du vil have en gigabit-router, som Linksys Wireless Gigabit Router, der tillader deling af musik, data og videofiler direkte via din lagerenhed.

5. Find en forhandler der sælger den gigabit router, som du har besluttet på. Du kan finde gigabit routere på alle computer- og elektronikforretninger. Tjek for din valgte gigabitrouter på Best Buy, PC Mall eller Tech Depot.

Tips og advarsler

  • Du kan måske læse brugeranmeldelser inden du køber en gigabit router. Find relevante anmeldelser på CNET-webstedet.
  • Hvis du ikke har råd til en ny gigabitrouter, skal du se online på en brugt eller istandsat model som en måde at spare penge på.
  • Hvis du leder efter en router, der giver super hurtige hastigheder og stor dækning, så kan du investere i en gigabit router. Disse typer af routere har større kapaciteter end den standard trådløse netværksrouter. Selvom det er normalt pricier end andre routere, er det en god investering at købe en gigabit router.