Sådan kontrolleres en trådløs forbindelse med NetStumbler

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Installer NetStumbler-softwaren på din computer. Du kan finde softwaren på NetStumbler hjemmeside gratis. Før du downloader softwaren, skal du læse systemspecifikationerne og frigive noter.

2.

Kør NetStumbler for at finde dit trådløse kort. Softwaren bruger disse oplysninger til at bestemme nærhed og tilgængelighed af trådløse forbindelser. Hvis du modtager meddelelsen 'Ingen trådløst kort fundet', kan det betyde, at kortet ikke understøttes.

3.

Tryk på scan-knappen for at kontrollere om tilgængelige trådløse forbindelser. Efter scanningen returnerer NetStumbler en liste over adgangspunkter. Hvis et kendt adgangspunkt ikke returneres i resultaterne, er det et lukket punkt.

4.

Vælg 'Auto Reconfigure' fra softwaremenuen. Du kan bruge Denne funktion gør det muligt for NetStumbler at nulstille dine indstillinger, så du altid kan få adgang til forskellige trådløse forbindelser, uanset hvilken SSID.

Tips og advarsler

  • Hvis et adgangspunkt er angivet som lukket, skal du kende routerens SSID for at kunne oprette forbindelse til det. Det er sandsynligvis, at en lukket trådløs forbindelse ikke bliver vist i de returnerede resultater fra NetStumbler.
  • < li> Før du kører NetStumbler, skal du kontrollere indstillingerne for trådløs forbindelse på din computer. Du vil oprette dit trådløse kort for at oprette forbindelse til en router, ikke en med en bestemt SSID. Når du begynder at bruge en trådløs forbindelse til dine netværksbehov, vil du have adgang til værktøjer, der kan hjælpe med at etablere et stærkt forbindelsessignal. På NetStumbler-webstedet kan du downloade gratis software, der kontrollerer og lokaliserer forskellige trådløse forbindelser inden for dit område.