Sådan læses foto kommentarer på Myspace

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Log ind på din Myspace-konto, som fører dig til din Myspace-startside. Gå til din profilside (din offentlige Myspace-side) fra din startside. For eksempel er min profilside Myspace.com/christi\_singwritetravel.)

2.

For at komme til din Myspace-profilside, se øverst til venstre på din startside. Det står 'Min URL: myspace.com / .....' Venstre klik en gang på linket i blåt, der understreges efter 'Min URL:' Dette fører dig til din profilside.

3 .

Lige under dit profilbillede vil du se 'Se mine: billeder'. Klik på 'Billeder', som tager dig til dine fotoalbum.

4.

Vælg et album for at se billederne i det pågældende album. For at gøre dette, vil du venstre klikke en gang på ordene i BLUE direkte under billedet, der er tilknyttet det pågældende album (som er fotoalbumets titel).

5.

Du skulle nu kunne se alle billederne i det pågældende fotoalbum. Under hvert billede, i blåt står det 'skrive en kommentar.' Under det vil det sige, hvor mange kommentarer det billede har. Det kan sige '1 kommentar' eller '2 kommentarer.'

6.

Venstre klik en gang på billedet med kommentarer, du gerne vil se. Dette vil trække en større version af billedet op. Du vil se alle kommentarer til det pågældende billede under billedet.

Tips og advarsler

  • For at læse andres fotos kommentarer skal du blot gå til deres profilside, og følg derefter trinene ovenfor for at komme til deres foto og foto kommentarerne.
  • Hvis en Myspace-bruger har sat sin profil til privat, vil du ikke kunne få adgang til billederne, før denne bruger tilføjer du som ven.
  • For at foretage en Myspace venneforespørgsel, skal du gå til personens profilside, og se derefter på boksen under profilbilledet. Klik på 'Tilføj ven', og følg derefter vejledningen for at gøre venneanmodningen. Når du er godkendt som en ven, kan du se billederne og læse fotobeskederne.
  • Hvis et Myspace-billede ikke har en kommentar, vil du bare have et billede, når du klikker på billedet. vis billedet større, uden kommentarer nedenfor.
  • Du skal ikke være logget ind for at komme til din profilside eller nogen anden. s Du kan blot skrive URL'en til Myspace-profilsiden i din webbrowser, og det fører dig til den profilside, du ønsker at se. Du kan derefter følge instruktionerne fra trin 3 for at læse fotobeskederne.
  • Den eneste undtagelse, at man ikke skal logge in er, hvis du ønsker at se billederne på en Myspace-profil, der er indstillet til privat. I dette tilfælde skal du logge ind og være en godkendt ven for at se billeder og foto kommentarer.
  • Har du modtaget fotobeskeder på din Myspace-side, men du kan bare ikke finde ud af hvordan du læser dem? Eller vil du se kommentarerne på fotos på andres Myspace-side? Fordi der ikke er nogen instruktioner, er det nogle gange svært at finde ud af, hvordan man gør ting på Myspace. Her lærer du, hvordan du kan læse fotobeskrivelserne på Myspace.