Sådan nulstilles adgangskoden på LinkSys Router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Hvis du har glemt din LinkSys router-adgangskode, er det nemmeste at gendanne din router til fabriksindstillingerne.

For at gendanne routerkonfigurationen til fabriksindstillinger, hold nulstillingsknappen på enheden i 30 sekunder.

2.

Når din router er nulstillet, skal du logge ind og omkonfigurere den igen.

For at konfigurere dine LinkSys, skal du tilslutte en pc til en af ​​dens Ethernet-porte, indlæse en webbrowser og gå til URL'en http://192.168.1.1/. Dette fører dig til en popup box som beder dig indtaste et brugernavn og kodeord for at logge ind på din router.
LinkSys Standard Password

På ældre LinkSys routere er standard brugernavn tomt og standardadgangskoden er 'admin.' På nyere Linksys-routere er både standardbrugernavnet og standardadgangskoden sat til 'admin.'

Når du er forbi login-skærmen, kan du omkonfigurere LinkSys-routeren.
Du vil gå til ledelsesfanen og ændre th e administratoradgangskode til noget andet for at forhindre andre i at få adgang til din router.

3.

Når du har ændret administratoradgangskoden, skal du aktivere WEP- eller WAP-sikkerhed, så dine nosy naboer aren 't tapping ind i dit trådløse netværk. Jeg henter 4 netværk sammen med min pc-antenne.

Tips og advarsler

  • Du skal have en kablet forbindelse for at oprette forbindelse til routeren for at få adgang administrationsindstillingerne gjorde jeg.
  • Ønsker du at sikre din Linksys-router?
    Først skal du logge ind på administratorkontoen, hvis du ikke kender eller glemmer adgangskoden, vil jeg vise dig, hvordan du nulstiller adgangskoden.