Sådan opretter og opbygger du en Facebook-profil

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Start med en gyldig email-adresse. Dette er nødvendigt for at oprette en Facebook-profil. Klik på knappen 'Tilmeld' og indtast de nødvendige oplysninger.

2.

Klik på 'Rediger profil' øverst til venstre på det næste skærmbillede.

3.

Indtast dine grundlæggende oplysninger, f.eks. navn, køn, civilstand, fødselsdag, religiøs præference og politiske synspunkter. Klik på 'Gem'.

4.

Gå videre til kontaktinformationssiden. Du kan tilføje dit telefonnummer, celle nummer, mailing og e-mail-adresser i dette afsnit. Du kan også indstille privatlivets fred til det niveau, du vil forhindre, at dine oplysninger bliver vist til bare nogen. Klik på 'Gem'.

5.

Tilføj dine personlige oplysninger. Her kan du tilføje en liste over dine yndlingsbøger, film, interesser, hobbyer, tv-shows. Klik på 'Gem', når du er færdig.

6.

Tilpas din Facebook-profil yderligere ved at tilføje et billede af dig selv til din hjemmeside. Du kan også tilføje et helt fotoalbum til deling med andre Facebook-brugere.

7.

Send ud venner anmodninger om at starte opbygningen af ​​dit Facebook-netværk.

h4> Tips og advarsler

  • Sørg for at klikke på 'Gem' mellem informationsafsnittene. Hvis du ikke gør det, vil alle dine oplysninger gå tabt, og du bliver nødt til at starte igen.
  • Facebook er et gratis socialt netværk websted, der gør det muligt for folk at forbinde med venner, familie og kollegaer. Facebook har forskellige netværk, der er bygget op omkring en bestemt skole, region eller virksomhed. Brugere kan uploade og dele billeder, videoer og links. Læs videre for at lære at oprette og opbygge en Facebook-profil.