Sådan opstilles let fjernsupport

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Først skal du oprette en gratis konto med logmein. Denne konto giver dig mulighed for at få adgang til dine opsætnings-pc'er fra hele verden uden omkostninger. For at gøre dette, besøg www.logmein.com og klik på 'Opret en ny konto' -indstilling under logfilen bokse på højre side.

Når du har oprettet din konto, kan du tilføje din pc til din 'Mine computere' -liste, så du kan få adgang til den fra hvor som helst med en bredbåndsinternetforbindelse. For at gøre dette skal du være logget ind og klikke på linket 'Tilføj computer' på højre side af siden.

3.

Når du har klikket på 'Tilføj computer', vil Logmein bede dig om at downloade installationsprogrammet til logmine. Dette installerer software nessesary for at gøre computeren ekstern tilgængelig. Når det er færdig med download, skal du køre installationsprogrammet og fortsætte gennem opsætningen. Når installationsprogrammet beder dig om at navngive din pc, skal du give det et navn, du nemt kan identificere den pågældende computer, f.eks. 'Hjemme Computer' eller 'Offi' ce computer '. Det vil også bede dig om en computeradgangskode. Dette er et kodeord, så ingen kan få adgang til din pc, men du.

4.

Din computer er nu tilgængelig for dig fra alle steder i verden via en højhastigheds internetforbindelse. Du skal blot besøge www.logmein.com og logge ind på din konto. Derefter kan du vælge den computer, du ønsker at oprette forbindelse til. Når du har valgt det, skal du indtaste adgangskoden eller brugernavnet og adgangskoden. Når du er tilsluttet, skal du klikke på u0026 quot; Fjernbetjening u0026 quot; for at starte fjernsessionen.

5.

Bekendtgør dig med denne teknologi. Hvis du beslutter dig for at gøre den fulde skærm til fjernsynsoplevelsen, vil det føle, at du er foran computeren, du styrer. Dette kan være et yderst nyttigt værktøj og gøres alle muligt af LogMeIn Inc.

Tips og advarsler

  • Sørg for, at du har tilstrækkelig og pålidelig forbindelse for at undgå at være frakoblet.
  • Brug IKKE LogMeIn Free til profitable forretningsformål. De tilbyder en bred vifte af fremragende serviceydelser til dette. Læs venligst deres servicevilkår og aftaler.
  • Har du nogensinde ønsket at få adgang til din hjemme-pc fra eller omvendt? Hvad med at hjælpe bedstemor med det dumme e-mail-problem af hendes? Ved hjælp af LogMeIns fantastiske fjernadgangsprogram og min guide hjælper du bedstemor og får den vigtige fil på ingen tid!