Sådan sparer du penge på internet service

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Sådan sparer du penge på internet service

1.

Gå til lowermybills.com

2.

Klik på link til internet service og begynde sammenligning shopping for forskellige udbydere.

3.

Vælg den bedste deal og sæt potentielt hundredvis af dollars tilbage i lommen. Du kan også bruge webstedet til at få rabat på mobiltelefon service og kreditkort blandt andet.

4.

Mange af de store virksomheder vil ofte lave tilbud og tilbyde dig lave månedlige satser, hvis du tilmelder dig en 1-årig eller 2-årig kontrakt. Don't forpligte sig til en langsigtet kontrakt, hvis du mener, at du måske skal annullere, før termen er op, fordi det højst sandsynligt vil koste dig nogle penge til at opsige kontrakten tidligt.

5.

Hvis du vælger en internet-service med lavere hastighed, sparer du nogle penge, men du skal bruge mere tid på at vente foran computeren, når siderne indlæses, så vænne sig til ikonet for den pågældende time glas.

Tips og advarsler

  • Prøv at undgå lange kontrakter med internetudbyderen, hvis du kan. Vurdere for at se om et gebyr, de opkræver for at annullere, stadig ikke opvejer de besparelser, du kan få ved at skifte til et andet firma.
  • Føl dig fanget af høje gebyrer for din internetudbyder? Du behøver ikke at være, hvis du ved, hvor du skal kigge. Med al den konkurrence derude har du masser af muligheder at vælge imellem.