Sådan tilføjes en komputer til et trådløst netværk uden netværksnøglen

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

For at Ad Hoc-netværk skal fungere, skal du udpege en computer til din hovedcomputer.

2.

Installer en trådløs netværkskort, hvis du ikke allerede har det, og klik på Start og derefter Kontrolpanel.

3.

Klik på Netværk og internetforbindelser.

4

Klik på Netværks- og internetforbindelser igen under et valgpanel på et kontrolpanel. Det skal have et billede af en jord med et stik på det.

5.

Højreklik på ikonet for trådløs forbindelse og klik på egenskaber.

6.

Klik på fanen Trådløst netværk og klik på Tilføj under de foretrukne netværk. < /p>

7.

På fanen Forening på skærmen for trådløst netværk skal du skrive det navn, du vil kalde dette.

8.

Ryd afkrydsningsfeltet, der læser nøglen, er automatisk til rådighed for mig, og vælg afkrydsningsfeltet, der læser dette, er et netværk til computer (ad hoc).

9.

Opret din adgangskode. Din adgangskode skal være tretten cifre og shoul d inkluderer tal, bogstaver og symboler for den bedste sikkerhed.

10.

Skriv dit kodeord i både netværksnøglen og bekræft netværksnøglebokse. Klik ok og ok igen. Dette gemmer dine ændringer, og nu kan du begynde at tilføje dine computere.

Tips og advarsler

  • Alle computere, du tilføjer til denne hovedcomputer, skal have en trådløs netværksadapter.
  • Dette er en fantastisk måde at spare penge på, men en computer skal altid have en kablet forbindelse, og hvis computeren, der er tilsluttet computeren, lukkes, vil du miste internetforbindelsen til alle computere tilføjet den ene.
  • De fleste trådløse netværk bruger en router, men hvis du har mere end en computer, føjer du dem til dette trådløse netværk ved hjælp af et Ad Hoc trådløst netværk og aktiverer internetdeling. For eksempel fungerer et almindeligt trådløst netværk som en trådløs telefon, hvor du har base og telefon. Når du bruger Ad Hoc, er det som at have en walkie talkie, alle vil kunne bruge det i stedet for kun én person.