Sådan tilmelder du dig til Municipal WiFi i Atlanta

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Find ud af, om din nuværende udbyder tilbyder kommunalt WiFi. Som led i sit engagement i åben adgang vil EarthLink gøre det muligt for flere konkurrerende udbydere at tilbyde deres tjenester til forbrugere og virksomheder via sit netværk. Til små virksomheder vil Atlantas trådløse netværk også tilbyde et alternativ til bredbåndsforbindelse, såsom en overkommelig trådløs T-1-løsning. Ring bare til din lokale udbyder og spørg om du kan tilmelde dig.

2.

Gå direkte til kilden. Earthlink blev indgået for at opretholde Atlantas kommunale WiFi-netværk. Bare log på Earthlinks hjemmeside og find ud af, hvornår netværket kommer til dit hjem eller virksomhed (se Ressourcer nedenfor). Earthlink har værdifulde opdateringer på deres hjemmeside, og du kan endda være i stand til at tilmelde dig online.

3.

Flyv til Wifi! Log bare ind på det gratis WiFi-netværk på Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport. Lufthavnen er nu et stort 'hot spot', der giver brugerne adgang til trådløse internettjenester fra næsten alle punkter i lufthavnen. Netværket indeholder også 150 adgangspunkter, der dækker alle 5,8 millioner kvadratfod af Terminal- og fjernområderne. Det er et netværk, der er så ekspansivt, at det kan udstyre mere end 3.000 typiske Atlanta enkeltfamiliehuse til WiFi-service. Din familie kan tilmelde dig, hvis du bor tæt på lufthavnen.

4.

Hit bøgerne. Mange lokale universiteter i Atlanta-området har allerede lokale WiFi tilgængelige på campus. Nogle af Atlanta-gymnasierne med arbejdsnetværk omfatter: Clark Atlanta College, Georgia State University og Georgia Tech. Du behøver ikke at tilmelde dig for at bruge de fleste af disse netværk. Bare kom på campus eller besøg det lokale bibliotek eller studiecenter for at komme i forbindelse.

5.

Log på Wififreespot-webstedet (se Ressourcer nedenfor). Så mange af dine yndlingsbyer har faktisk gratis WiFi-netværk til deres kunder. Atlanta er fyldt med lokale hotspots, herunder hoteller, restauranter, cafeer og endda indkøbscentre. >

Tips og advarsler

  • Find ud af om din nuværende udbyder tilbyder kommunale WiFi før du skifter udbydere - du kan spare dig tid og penge.
  • Atlanta vil snart slutte sig til rækken af ​​store kommuner i hele USA, der har omfavnet kommunalt WiFi. Byen valgte EarthLink at bygge, eje og drive et kommunalt WiFi-netværk. EarthLink vil tilbyde overkommelig højhastighedsadgang til internet for beboere, virksomheder og besøgende i Atlanta, med upload og downloadhastigheder på op til 1 Mbps. Derudover vil EarthLink fortsætte sine bestræbelser på at reducere kløften mellem dem, der nyder godt af teknologi og dem, der ikke arbejder med byen for at give kvalificerede beboere rabat på internetadgang.