Sådan tilmelder du dig til Municipal WiFi i Boston

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Log på Bostons WiFi-websted (se Ressourcer nedenfor). Bostons kommunale WiFi-websted indeholder de oplysninger, du skal bruge vedrørende byens WiFi-planer. Du kan finde ud af om dækningen er tilgængelig i dit område, og hvordan du tilmelder dig.

2.

Gå offentligt! Boston beboere kan allerede få adgang til WiFi i 28 offentlige biblioteker og i flere af byens hovedgader. Der er også planer om at give WiFi adgang langs dele af Rose Kennedy Greenway.

3. >

Gå til elfenbenstårnet. Boston er centrum for nogle af verdens førende universiteter, hvoraf mange allerede har store WiFi-skyer, der dækker deres campuser og lokale områder. Bare tag din bærbare computer til campus på Harvard University, Boston College eller Boston University og del det gratis netværk med nogle af Bostons fineste akademikere.

4. Ring din byrepræsentant . Borgmester Menino oprettede en trådløs taskforce, der er medformand af Joyce Plotkin, Rick Burnes og Jim Cash. Disse medlemmer fra akademiet, erhvervslivet og samfundet er fast besluttet på at skabe den bedste rute til trådløs internetadgang til Boston. Byen ' s repræsentanter arbejder hårdt på at udvide dækningen til dit område - kontakt deres kontorer og find ud af, hvornår du kan tilmelde dig.

5.

Tag en kaffepause! Boston er travlt med virksomheder, der tilbyder gratis WiFi adgang til deres kunder. Bare prøv at tilmelde dig en forbindelse på en lokal café eller restaurant. Et gratis netværk kunne være lige rundt om hjørnet fra dit hjem. Tjek Wifi Hotspot-listen for at finde en forbindelse (se Ressourcer nedenfor).

Tips og advarsler

  • Fordi Boston har lavet sit kommunale WiFi, er en nonprofit , netværket er endnu ikke fuldt finansieret. De har brug for støtte fra lokale virksomheder for at holde WiFi-netværket overkommeligt for alle borgere i Boston, der tilmelder sig.
  • Boston er allerede førende inden for kommunale WiFi-projekter. I 2006 lavede borgmester Thomas M. Menino planer med et nonprofit selskab for at dække byen med 'åbne adgang' trådløse internetforbindelser. Ved at bemyndige en uafhængig organisation til at eje og drive byens WiFi netværk, håber Boston at holde styr på teknologiprocessen og bruge den til at stimulere innovation, forbedre bytjenester og udvide trådløs internetadgang til lavindkomstkvarterer på tværs af det såkaldte ' kaldet digital divide. Byens WiFi-dækning forventes at være færdig inden udgangen af ​​2008, så du kan tilmelde dig snart.