Sådan tilmelder du dig til Municipal WiFi i Houston

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Kontakt Earthlink. EarthLink er forpligtet til at implementere det kommunale trådløse netværk i Houston. Du kan ringe til 1-800-EARTHLINK eller besøge deres hjemmeside (se Ressourcer nedenfor). Deres hjemmeside opdateres løbende med de seneste fremskridt på projektet og med detaljer om dækningsområderne. Houston vil tilbyde meget lave priser for beboere i lavindkomstområder, der ønsker at tilmelde sig.

2.

Kom i kontakt med Time Warner Cable. Earthlinks trådløse trådløse internet er allerede tilgængeligt for Time Warner Cable-kunder takket være et partnerskab mellem de to virksomheder. Time Warner Cable tilbyder allerede service til mere end 1,4 millioner boliger i Houston metroområdet. Time Warner Cable har investeret cirka $300 million i sit Houston-netværk for at bringe kundernes tjenester som digital kabel, højhastigheds-internet service og HDTV. Tilmeld dig nu eller for mere information log ind på deres hjemmeside (se Ressourcer nedenfor).

3.

Kontakt dine lokale embedsmænd. Houston borgmester Bill White er forpligtet til at få Houstons kommunale projekt i gang. Du kan finde ud af værdifulde oplysninger ved at komme i kontakt med din lokalrådsmedlem på rådhuset. Houstons rådhuswebsted indeholder også pressemeddelelser med opdateringer på det kommunale WiFi-projekt, og du kan finde ud af, hvor hurtigt din familie kan tilmelde sig det nye WiFi-system i dit område (se Ressourcer nedenfor).

4.

Log på WifiFreespot (se Ressourcer nedenfor). Denne hjemmeside indeholder en liste over alle WiFi-hotspots i Houston-virksomheder.

5.

Connect til internettet via Houston WiFi system på en af ​​de mange tilgængelige steder. Du kan længe på gratis private WiFi-netværk på lokale seværdigheder, mens du er væk hjemmefra. Nogle af dine yndlingshoteller og restauranter tillader endda kunderne gratis på deres netværk.

Tips og advarsler

  • Byens Wi-Fi-projekt har for nylig været udsat for en række vejspærringer, så kommunale WiFi er muligvis ikke klar i dit område med det samme. Byen Houstons trådløse netværk beskæftiger sig med EarthLink er ikke officielt i randen, men byens embedsmænd tager allerede planer om at overtage nogle af projekternes komponenter. EarthLink betalte straffen på $5 millioner for manglende en frist for at begynde at bygge projektet tidligere i år.
  • Kommunal WiFi skal snart være tilgængelig i Houston. Byens borgmester Bill White har tilmeldt Earthlink til at opbygge en Wi-Fi-skærm på 640 kvadratkilometer. Bystyret planlægger at finansiere et digitalt integrationsprogram, der skal hjælpe elever og ældre i lavindkomstkvarterer Internet. Earthlink er kontrakt til at gennemføre dette store trådløse projekt, men er i øjeblikket efter planen. Stadig har borgmesteren i Houston fortsat forhandlinger med Earthlink og har planer om at oprette gratis WiFi-hotspots i 10 kvarterer samt programmer til at uddanne beboere om, hvordan man bruger netværket.