Sådan tilmelder du dig til Municipal WiFi i Philadelphia

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Find ud af, om Philadelphias kommunale trådløse netværk er etableret i dit område ved at tjekke Philadelphia Wireless-webstedet (se Ressourcer nedenfor). Du kan søge efter dit kvarter på netværkskortet og finde ud, hvis dit kvarter er dækket, eller hvis den trådløse dækning kommer snart.

2.

Check out EarthLink (se Resources nedenfor). De lancerer større kommunale WiFi-projekter i Philadelphia. har masser af information tilgængelig på deres hjemmeside om, hvordan kommunale WiFi fungerer, og de kan hjælpe dig med at finde ud af om det er tilgængeligt i dit område. EarthLink kører også en ny prisforhøjelse for WiFi-service i Philadelphia-området.

3.

Tilmeld dig at være 'kender det hele!' Skoledistriktet i Philadelphia, Intel, EarthLink og Brown Partners har lanceret en bevidsthedskampagne kaldet 'Know It All' for forældre til studerende, der deltager udvalgte skoler i den centrale region. Personer, der kvalificerer sig gennem universitetsskolen gratis frokostprogr er deres indkomstniveau og / eller deltagelse i andre støttende programmer, vil have mulighed for at tilmelde dig højhastighedstjeneste på internettet til nedsat pris, modtage reduceret prisfastsættelse på computere og drage fordel af træning fra PLA.

4.

Find en Philadelphia hotspot på Wifi.com (se Ressourcer nedenfor). Denne hjemmeside indeholder en liste over alle WiFi-hotspots i dit område, som du kan bruge uden selv at tilmelde dig. Du kan bruge private WiFi-netværk på dine yndlingscaféer, restauranter og butikker, mens du er væk fra dit lokale kommunale WiFi-netværk.

5.

Besøg en af ​​byens smukke parker. Du kan nyde Philadelphias kommunale WiFi-dækning uden selv at tilmelde dig. Følgende parker er allerede dækket: Martin Luther King Park kl 21 og Cecil B. Moore, Capitolo Legeplads i South Philly, Vernon Park i Germantown, West Fairmount Park, Jagt Park, FDR Park og Love Park.

Tips og advarsler

  • Hvis kommunalt Wifi endnu ikke er tilgængeligt i dit område, skal du holde øje med, fordi Philadelphias Wifi-dækning hurtigt udvides!
  • Earthlink kunder kan nu tilmelde sig en lav månedlig pris med 1 års forpligtelse.
  • Philadelphia var en af ​​de første byer til at lancere en plan for at gøre trådløs adgang til internettet frit tilgængelig ved at gøre byen til en trådløs adgangszone (WAZ). Trådløs Philadelphia gik sammen med Earthlink og håbede at udvide prisbillig bredbåndsadgang til alle kvarterer ved at udvikle en samarbejdsbaseret, fællesskabsbaseret strategi for at give familier med lavformue de nødvendige værktøjer til at oprette forbindelse til internettet. Når det er færdigt, vil netværket omfatte i alt ca. 10 kvadrat miles gratis højhastighedsadgang til internettet, fordelt på store og små parker og offentlige steder i hele byen.