Sådan tilmelder du dig til Municipal WiFi i Portland

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Se Metrofi 's hjemmeside (se Ressourcer nedenfor). Metrofi er eneansvarlig for at holde Portand' s netværk i gang. De har alle de oplysninger, du skal lære at tilmelde dig. Du kan endda læse om deres andre netværk, deres planer for fremtiden og tjekke deres dækningskort. Hvis netværket ikke er tilgængeligt i dit område, kan du tjekke ud, når det vil være.

2.

Se NetEqualitys dækning, hvis Unwire Portland-netværket endnu ikke har nået dit område. Denne nonprofit giver allerede trådløs internetadgang til NetEquality installerer WiFi repeaters i lejligheder eller i haller af bygninger ved brug af en lavprissat signalboks. Signaler behøver kun at trænge ind i indvendige lejlighedskomponenter, ikke eksterne betonvægge eller vejrbestandigt glas, der forbedrer udbredelsen. Et dusin eller flere lejligheder kan del en DSL-linje ved at videresende bredbåndssignalet via 3 til 4 adgangspunkter, der passer sammen.

3.

Tilmeld dig lavpris WiFi nu ved at logge på NetEqualitys hjemmeside for detaljer (se Ressourcer nedenfor).

4.

Log på på et lokalt hotspot. Du kan finde lokale virksomheder, der tilbyder WiFi til deres kunder på Auscillate-webstedet (se Ressourcer nedenfor). Mange af dine yndlingsrestauranter, indkøbscentre og interessepunkter giver dig mulighed for at logge på, selvom du ikke kan tilmelde dig kommunal WiFi hjemme.

Kontakt din byens repræsentanter. Portland 's byrepræsentanter arbejder hårdt på at gøre deres digitale drøm til virkelighed. Portland' s Logan Kleier er forbindelsen mellem byrådet og Metrofi. Kontakt din lokale bydirektør og lad dem vide, at du vil anmelde dig til kommunalt WiFi i dit Portland-kvarter. Byens hjemmeside indeholder nyheder og opdateringer om Unwire Portland-projektet (se Ressourcer nedenfor).

p>

Tips og advarsler

  • Netværket forventes at være komplet i august 2008, men de seneste tilbageslag kan forlænge gennemførelsen af ​​projektet.
  • Byen Portland har allerede lanceret Unwire Portland, et initiativ til at oprette et kommunalt trådløst netværk, der udvider tilgængeligheden af ​​bredbåndskommunikation til Portland borgere, offentlige myndigheder og virksomheder. I øjeblikket er MetroFi, et firma med base i Mountain View, CA, opbygge og drive netværket ved hjælp af private investeringer. Når den er færdig, vil netværket dække hele Portland. Mindst 20 procent af netværket er allerede i gang, og MetroFis første netværksdækning omfatter allerede downtown, Lloyd District og den nærmeste østside.