Sådan tilmelder du dig til Municipal WiFi i Tempe

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tjek byens hjemmeside (se Ressourcer nedenfor). Denne hjemmeside har alle de oplysninger, du har brug for til at tilmelde dig Tempe WiFi. Byens hjemmeside har endda en udpeget WiFi afsnit, der giver dig alle de opdateringer, du skal vide for at få forbindelse. Du finder opdaterede oplysninger om ofte stillede spørgsmål, WiFi-nyheder og detaljerne om Kites netværk.

2. < Log ind! I Tempe er en nem måde at finde ud af, om der er service i dit område, at bruge din bærbare computer eller trådløse enhed og forsøge at oprette forbindelse til netværket. Når du er tilsluttet, skal du åbne en webbrowser og besøge En hvilken som helst internetwebside Du bliver sendt til en webside, hvor du kan tilmelde dig service. Men hvis du ikke kan tilknytte / oprette forbindelse til netværket, er det sandsynligt, at tjenesten ikke er tilgængelig i dit område endnu.

3.

Forbind med Kite. Kite Networks kører Tempe s kommunale WiFi. Bare log på deres hjemmeside og find ud af om netværket er tilgængeligt i dit område (se Ressourcer nedenfor). Du kan også finde gode tip om, hvordan du konfigurerer dit hjemmenetværk, hvordan du fejler i tilfælde af netværksfejl og opdateringer om udvidelser eller ændringer i netværket.

4.

Tilmeld dig fra arbejde. Tempe s trådløse netværk er allerede i brug af politimyndigheden, brandvæsenet og andre byafdelinger. Hvis du arbejder for byen, kan du logge på netværket på arbejdspladsen.

5. < / p>

Brug det kommunale WiFi-system i Tempe på et utal af udendørs steder. Talrige parker og cafeer tilbyder allerede trådløs internetadgang via byens WiFi-system. Nyd Arizona Sun, mens du surfer på internettet!

Tips og advarsler

  • Brugere kan tilmelde sig forskellige månedlige satser baseret på hastighed og tilføjede funktioner. Timer og daglige priser er også tilgængelige.
  • Netværket kan snart blive overtaget af et andet firma - sandsynligvis Telscape. Hold øje med ændringer i netværket.
  • Et kommunalt WiFi-netværk i Tempe, Arizona er allerede i gang og har 500 abonnenter. Netværket dækker 40 kvadratkilometer og består af ca. 1.000 adgangspunkter. Tempe-netværket, der betjener en by på mere end 165.000, ledes i øjeblikket af Kite Networks, en division af Gobility. Neoreach Networks lancerede netværket i marts 2006 med færre end 400 adgangspunkter, men Kite overtog netværket kort efter og tilføjede omkring 600 noder for at forbedre dækningen. Et stigende antal Tempe beboere kan nu tilmelde sig service.