Sådan tilmelder du dig til kommunalt WiFi i Chicago

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Find ud af, om du kan tilmelde dig kommunalt WiFi i dit Chicago-kvarter via din lokale internetudbyder. Tjek din udbyderes hjemmeside eller bare ring og spørg en af ​​repræsentanterne, hvordan du tilmelder dig kommunalt WiFi i dit Chicago-område.

2.

Tjek EarthLink eller AT u0026 T websteder (se Ressourcer nedenfor). Disse to virksomheder opretter det kommunale WiFi-netværk i Chicago, og de kan henvise dig til oplysninger om, hvornår kommunal WiFi vil være klar til at gå i dit område. Disse virksomheder etablerer begge netværk i flere større byer og er forpligtet til at levere overkommelig internetservice til dit lokalområde.

3.

Ring eller skriv din byafdeling og spørg, om kommunalt Wi-Fi endnu er installeret i dit område. leverandørens detaljer og dækningsområdet. Du kan kontakte din lokale byplanlægningsafdeling og finde ud af, hvilke fremtidige planer der er for at etablere kommunal WiFi-dækning i dit nabolag.

Log på Auscillate s hjemmeside (se Ressourcer nedenfor). Denne hjemmeside indeholder en liste over alle de lokale virksomheder og interessepunkter med gratis WiFi i Chicago. Ikke kun er gratis netværk allerede tilgængelige på nogle af dine foretrukne lokale hangouts, men disse netværk bruges også som basis for hele systemet i Chicago-området. Lokale virksomhedsejere kan være primære kilder til information om det globale netværk.

5.

Hvis du bor i udkanten af ​​Chicago, skal du tjekke oplysninger fra Proxim Wireless Corporation (se Ressourcer nedenfor ). De har overtaget nogle af de kommunale netværk i forstæderne Chicago, herunder landsbyen Bellwood og Lisle.

Tips og advarsler

  • Hvis du kan 'Du skal ikke registrere dig for kommunalt trådløst i dit Chicago-område. Hold dig opdateret om fremskridtene i byens kommunale trådløse plan. WiFi kan være tilgængelig i dit område snart.
  • Byens WiFi-projekt har for nylig haft nogle problemer med deres planer for nylig, så kommunal WiFi er måske ikke klar i dit område med det samme. Byen Chicago har havde nogle uenigheder med EarthLink og AT u0026 T over netværket.
  • Tilmelding til kommunale WiFi i Chicago bør være let snart. Planer for en kommunal WiFi-tjeneste i hele Chicago blev annonceret i 2006 med forventet gennemførelse af dette 228-kvadratkilometernetværk i 2008. EarthLink og AT u0026 T arbejder på et internetadgangssystem på 18,5 millioner dollars, der tilføjer de eksisterende WiFi-hotspots, tilbyder lavpris WiFi for skoler, parker og lavindkomst boliger i hele Chicago.