Sådan tilmelder du dig til kommunalt WiFi i San Francisco

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Find ud af, om din lokale internetudbyder tilbyder kommunalt WiFi i dit San Francisco-kvarter. De fleste udbydere vil have disse oplysninger tilgængelige på deres hjemmeside, eller bare ring og tal til en repræsentant. Mange lokale internetudbydere i San Francisco tilbyder nu kommunale WiFi i dit område. Bare spørg og find ud af, hvordan du tilmelder dig.

2.

Log på EarthLink (se Ressourcer under). EarthLink og Google er fælles ansvarlige for at opretholde kommunale WiFi i San Francisco. EarthLink har tonsvis af oplysninger på deres hjemmeside om, hvordan kommunal WiFi fungerer, og de kan hjælpe dig med at finde ud af om det er tilgængeligt i dit område.

3.

Kom på campus. De fleste af de lokale skoler og universiteter har gratis WiFi på campus for studerende og gæster. Bare find en bænk på campus eller check ind på biblioteket ved UCSF, San Francisco State University eller en af ​​de andre lokale gymnasier eller skoler.

4.

Log på Wifinder Ressourcer nedenfor). Denne hjemmeside indeholder en liste over alle WiFi-hotspots i dit San Francisco-område. Du kan logge på private WiFi-netværk på dine yndlingscaféer, restauranter og butikker, mens du er væk fra dit lokale kommunale WiFi-netværk.

Hvis kommunalt WiFi ikke er tilgængeligt I dit område kan du tjekke nogle af de trådløse netværk, der er startet af Meraki (se Ressourcer nedenfor). Meraki (en start af Google) giver en ny slags netværk, der involverer individuelle andelsselskaber, der deler deres båndbredde snarere end en central tjeneste. Det er blevet det dominerende trådløse netværk i San Francisco.

6.

Ring til din byafdeling og spørg, hvad planerne er for at installere kommunalt Wi-Fi i dit nabolag. Anmod om leverandørens detaljer, dækningsområdet og tilmeldingsoplysninger. Hvis der ikke findes nogen eksisterende planer for WiFi i dit område, skal du blot sende en forespørgsel.

Tips og advarsler

  • San Francisco tilbyder meget lave priser for beboere i lavindkomstområder, der ønsker at tilmelde sig.
  • Det er nemt at tilmelde sig kommunalt WiFi i San Francisco. San Francisco lancerede en plan for at gøre trådløs adgang til internettet gratis tilgængelig i hele byen ved at vende bestemte områder til Wireless Access Zones (WAZ). Netværket blev oprindeligt foreslået af San Francisco 's guvernør Gavin Newsom i 2004. I april 2006 blev det meddelt, at et fælles forslag fra Earthlink og Google ville arbejde sammen med San Francisco for at skabe et universelt WiFi netværk, der forventes at levere WiFi til alle byens beboere.