Sådan tilsluttes to pc'er, s

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Trin 1
Tilslut lan-kablet til den korrekte port på hver computer. Klik på u0026 quot; Start u0026 quot; i nederste venstre hjørne af skrivebordet skærmen. Vælg derefter u0026 quot; Kontrolpanel u0026 quot; 'Netværk og internetforbindelser' og 'Netværksforbindelser.'

2.

Trin to
Når du er logget ind som 'administrator' eller en bruger, der er medlem af 'administratorer' gruppe, fuld adgang til alle de enheder, der er installeret og aktiveret på computeren, vises i en liste, når du opretter en ny forbindelse. Hvis man ikke er logget ind som administrator eller medlem af administratorkoncernen, er COM-porte til direkte forbindelser ikke tilgængelige. COM-porte skal konfigureres med et nullmodem til brug med en direkte forbindelse, og dette skal gøres af en bruger med administrative rettigheder. For at konfigurere en enhed, der skal bruges med et nullmodem, skal du bruge ikonet Telefon og modem, der findes i Kontrolpanel.

3.

Trin tre
Vælg 'Opret en Ny forbindelse u0026 quot; på venstre side af menuen. Klik på 'Næste.'

4.

Trin fire
Vælg 'Opret en avanceret forbindelse.' Klik på u0026 quot; Næste u0026 quot; igen.

5.

Trin fem
Vælg 'Tilslut direkte til en anden computer.' Klik på u0026 quot; Next u0026 quot; tredje gang.

6.

Trin seks
Følg vejledningen i guiden Ny forbindelse.

Introduktion
Til tider skal computerbrugere være i stand til at forbinde to computere sammen for at overføre filer, men ønsker ikke at gå i længden af ​​at oprette et fuldt udbygget netværk. Ved hjælp af en direkte forbindelse mellem to computere kan man en hurtig måde at udføre opgaven uden for meget indsats. Følg et par enkle trin for at oprette en direkte forbindelse mellem to computere, der kører Windows XP-operativsystemet.