Hvordan giver du dit trådløse netværk et navn

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn en webbrowser som Internet Explorer og indtast din routerens IP-adresse. Hvis dette ikke er kendt, skal du gennemgå opsætningssiderne i din manual for at se, hvad standard er. De fleste enheder bruger IP 192.168.0.1, 192.168.1.1 eller 192.168.1.254.

2.

Dette skal tage dig til kontrolpanelet på din router. Find den trådløse del af routeren ved hjælp af de viste links eller faner.

3.

En gang på den trådløse side søger du et område kaldet Wireless Network Name eller for de fleste vil blive kaldt SSID'en.

4.

Klik på dette område og indtast det navn, der identificerer dit netværk. Sørg for at gemme dine ændringer, og nu når brugerne kommer inden for rækkevidde, vil de se dit nye navn i stedet for blot et generisk fremstillingsnavn.

Tips og advarsler

  • Vær så original som du vil have, at boksen accepterer alle bogstaver, tal og nogle specialtegn.
  • Nu hvor du har oprettet dit eget trådløse netværk i dit hjem eller forretning, hvorfor ikke give det et navn. Et unikt navn gør det muligt for brugerne at sikre, at de forbinder det korrekte netværk på en dag og i en alder, hvor du kan hente nogle få netværk netop hvor som helst du går i byen.