Sådan abonnerer du på satellit-internet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Bestem dine behov. Den gennemsnitlige hjemmecomputerbruger behøver ikke at finde et satellitnetværksfirma, der tilbyder satellitbaserede planer for mobilt LAN (stort netværk), da han ikke vil flytte sin base af operationer rundt om i verden. På den anden side vil mediernes forretninger, der dækker nyheder på fjerntliggende steder over hele kloden, drage fordel af sådanne tjenester.

2.

Beslut om et budget. Der er så mange forskellige planer, hvorfra man kan vælge imod så mange priser, at det kan være lettere at kende op foran, hvad du er villig til at bruge. Når du overvejer et budget, skal du også tænke over, om du vil bundt din telefonservice sammen med din internetforbindelse. Mange virksomheder forgrener sig til at levere begge ydelser til en lavere pris - det kan være værd at konsolidere og sænke dine månedlige regninger.

3.

Sørg for at dit hjem (eller business) har et klart billede af himlen, især mod syd. De geostationære kommunikationssatellitter, der anvendes af satellit-internetvirksomheder, vises i den sydlige himmel, hvoraf du skal have en fri udsigt til at abonnere på satellittjenester på internettet. Hvis du ikke kan få satellit-tv-tjenester, hvor du bor på grund af forhindringer, har du sandsynligvis problemer med internet-satellittjenester.

4.

Find en satellit-internetudbyder online eller kontakte en kendt lokal forhandler. Da satellit-internet fungerer fra ethvert sted, vil enhver virksomhed, der har forhandlere og teknikere i dit område, kunne tjene dig. DMOZ Open Directory Project opretholder en online liste over internettet satellitudbydere, som kan være nyttige, når du leder efter en forhandler (se Ressourcer nedenfor).

5.

Evaluer planerne for de virksomheder, der tilbyder tjenester i dit prisklasse, og få en tekniker i dit område, før du køber en kontrakt. Placer en ordre online, via telefon eller hos den lokale forhandler. Når ordren er anbragt, skal en tekniker komme til dit hjem eller forretning og installere parabolantenne og modem.

6.

Spørg, hvornår teknikeren kan komme til at installere parabol. Afhængig af wh Er du i live, og hvor travlt virksomheden er, kan det vare op til et par uger før en tekniker kan komme til at installere tovejs-satellitten.

7.

Lad teknikeren Aktivér dit modem og konfigurér dit operativsystem, efter at du har installeret tovejs-satellitten. Når alt dette er færdigt, skal du teste tjenesten, før teknikeren forlader for at sikre, at den fungerer korrekt.

Tips og advarsler

  • Sørg for, at Virksomheden, som du abonnerer på, er tilstrækkelig, hvis ikke fremragende, kundesupport. Hvis noget går galt med din tjeneste, vil du gerne vide der er nogen til rådighed for at hjælpe dig.
  • Det lyder som noget ud af en sci-fi-film - oprettelse af en satellit i din baghave for at kommunikere med en partner i rummet - men det er netop hvordan internet-satellittjeneste arbejder. Ved brug af tovejs-satellitter, som Så længe de har en computer og adgang til elektricitet, kan brugerne nu abonnere på en bekvem type internettjeneste, der kan nå stort set overalt på planeten. Der er mange virksomheder at vælge imellem, som alle har lidt forskellige planer og muligheder.