Sådan beskytter du din hjemme-pc fra trojanere

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Køb den billigste hjemmebaserede router, som du kan finde (kablede modeller kan findes for $20 - $40 online og hos nogle store boksforretninger. Hvis du ikke har til hensigt at bruge routeren til Trådløse forbindelser, køb kun den kablede model.

2.

Hvis du køber den trådløse router, men ikke bruger den, har de fleste mulighed for at slukke for den trådløse funktion, og mange har antenner, der kan fjernes.

Følg routers instruktioner (mange er meget lette at følge), installer routeren mellem din pc og internetforbindelse ( ).

Ved at installere en router mellem din pc og din internetforbindelse, har du effektivt blokeret ALLE udsendelsesanmodninger på pc'ens netværkskort. (De fleste routere er indstillet til at blokere broadcast anmodning fra internettet)

5.

Download og installer SpyBot Search And Destroy. Der er mange artikler om dette produkt, men sørg for at tilføje ; HOST u0026 quot; fil fra spybot til dig r PC fra u0026 quot; Avanceret tilstand u0026 quot; af programmet under 'Værktøjer' del af programmet. HOST-filindgange vil blokere din pc fra at downloade JUNK, Spy ware og trojanere fra kendte websteder, der ikke overvåger indhold.

6.

Opdater og kør din SpyBot Search og Destroy mindst en gang om ugen for at holde din pc beskyttet.

7.

Download og installer AVG FREE (http://grisoft.com) Virus Software. Hovedforskellen mellem den betalte version og den gratis version er, at den gratis version kun kan opdateres en gang om dagen (typisk nok til de fleste hjemmebrugere).

Besøg Windows Opdatering fra Microsoft og installering af sikkerhedspatcher, som de har til rådighed til din pc. Tip: Hvis du ikke bruger et bestemt program, f.eks. Outlook Express, Windows Media Player, osv.. Afinstaller dem, så du behøver ikke at opdatere sikkerheden på dem.

9.

Brug ikke fildelingstjenester som Dette er kilden til mange spionprogrammer og trojanske heste. Jeg har set trojanske heste indlejret i billeder, musikfiler og videoer, der blev downloadet af brugere (dette inkluderer ikke online streamingvideoer).

Tips og advarsler

  • Mange trojanere retter sig mod Windows-pc'er, som ikke er korrekt patched til de nuværende sikkerhedsniveauer, så det er vigtigt at holde dine Windows-patches opdateret.
  • Må ikke installer ethvert program på din pc, som du får et tilbud fra, mens du surfer på internettet. Mange installerer trojanske heste på din pc, selv hvis de udgør lovlige programmer.
  • Hvis du ikke er sikker på programmernes ægthed, kan du besøge http://www.download.com og se programmet op for at se, hvordan mange gange programmet er blevet downloadet. Dvs. Spybot Search u0026 amp; Destroy er downloadet lige fra dem over 100.000.000 gange.
  • Hvis du efter installation af spybot ikke kan komme til en bestemt hjemmeside, kan du gå ind i spybots værtsfilindstillinger og se om webstedet er opført der og fjern det . Men Husk, at hvis webstedet er opført der, er det der af en grund.
  • For nylig har jeg set en tilstrømning i trojanske baserede angreb på pc'er. Nogle er mere avancerede og indlejrer sig så dybt ind i et system, det er næsten umuligt at vide, at du er helt af med dem.

    De fleste tilgængelige programmer er bedre til at holde trojanere fra at komme til din pc, end de fjerner dem.

    En kombination af hardware- og softwarebeskyttelse er altid den bedste løsning til at holde trojanske heste fra at komme til din pc eller holde dem beskadigede, når de er på din pc.