Sådan bruger du Symantec Mail Security

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Kontroller systemkravene. Symantec Mail Security er ikke designet til at fungere sammen med alle e-mail-programmer og computernetværk. Før du køber produktet, skal du kontrollere, om det er kompatibelt med dit system.

2.

Få en prøveversion, inden du køber programmet. Symantecs websted tilbyder en gratis prøveversion af Mail Security til download. Hvis du er utilfreds med softwaren, behøver du ikke købe den efter prøveperioden.

3.

Installer Mail Security på din computer. Symantec beder dig om at læse gennem aftalerne og registrer produktet, før det downloades på dit system.

4.

Brug anti-spam-funktionen til at skære ned på de e-mails, du modtager. effektiv anti-spam, der filtrerer ud næsten alle dine spam.

5.

Bloker upassende indhold. Brug softwaren til at holde dine børn sikre mod voksent indhold og e-mails. blokkeforbindelser, der vises inden for emnet.

Tips og advarsler

  • Antivirusopdateringerne finder automatisk sted på Mail Security ca. hvert 30. minut .
  • Med den nye version af Mail Security kan du sende og læse e-mails i realtid i modsætning til de langsommere versioner, der tidligere blev brugt.
  • Symantec Mail Security er et andet antivirusbeskyttelsesprodukt fra producenterne af det populære Norton Antivirus. Det er et højtydende softwareprogram, som kan beskytte dit mailprogram mod virus, spam og meget mere. Dette lave vedligeholdelsesprogram opdaterer sig selv efter første opsætning.