Sådan bruges Net Send til Send Computer Messages

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Indsaml navne på brugere eller computere i dit personlige eller arbejdsnetværk.

2.

Åbn et kommandolinjevindue. < /p>

3.

Skriv kommandoen: u0026 quot; net send (brugernavn eller computernavn) (Besked du vil sende). u0026 quot; uden parentes eller citater. Sørg for at trykke på u0026 quot; enter u0026 quot; nøgle, når du er færdig med at skrive, så kommandoen vil køre. Eksempel: net send bob1 Howdy Bob! Du må også glemme at tage hunden ud før sengen!

4.

Du kan også sende beskeder til alle brugere, der er opført på netværket, ved hjælp af kommandoen: 'net send / Brugere (Besked du vil sende) 'uden citater og parenteser.

5.

Luk kommandolinje ved at klikke på afkrydsningsfeltet eller ved at skrive' exit 'og trykke på enter . Så kan du vente på Bob eller den person, du sendte beskeden for at modtage en GUI med den besked, du oprettede ved hjælp af kommandolinjen.

Tips og advarsler

  • Meddelelser kan kun indeholde op til 128 tegn.
  • For at sende en besked skal brugeren være logget på for at kunne modtage den.
  • For at modtagne meddelelser skal modtages , skal messenger-tjenesten være tændt og kørt (findes i administrative værktøjer).
  • Vær opmærksom på, hvem der er i dit netværk, hvis du bruger kommandoen / brugere og brug skøn efter behov.
  • li> Hvis du bruger dette værktøj fra arbejde, skal du sørge for at gøre det først. Hvis du har et hjemmenetværk med flere computere eller er på et netværk på arbejdspladsen og har evnen til at bruge TCP / IP-kommandoer i DOS-prompt, kan du frit sende netværksmeddelelser til alle i dit netværk. Læs videre for at lære mere.