Sådan downloades fra Rapishare (ubegrænset)

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Hvis du bruger et Windows XP-system, skal du klikke på Start på proceslinjen og klikke på Kør. Type 'cmd' (uden de dobbelte citater i feltet Kør). Dette tager dig kommandoprompten.

2.

Næste trin er at oprette en batchfil, der indeholder visse instruktioner (kommandoer). Skriv 'copy con filename.bat' (uden citaterne, og du kan vælge et filnavn) og trykke på Enter. Dette fører dig til næste linje. Det er her du begynder at skrive indholdet af filen - i dette tilfælde er indholdet en simpel en linje kommando.

3.

Skriv 'ipconfig / flushdns u0026 quot; i linjen og tryk på Control + Z for at gemme filen. Skriv derefter 'exit' i kommandolinjen og tryk enter, som tager dig tilbage til dit Windows-skrivebord. Nu skal du oprette en genvej til den fil, du netop har oprettet på dit skrivebord.

4.

Når du nu downloader en bestemt fil fra Rapidshare, skal du bare slukke for modemet og klikke på den fil, du har oprettet og placeret på dit skrivebord. Så tænd dit modem igen og voila. Du er klar til at downloade igen fra Rapidshare uden at skulle vente.

Tips og advarsler

  • Dette er en ekstremt enkel og effektiv metode til at downloade fra Rapidshare, og jeg har flere gange brugt denne metode uden at overvinde nogen problemer.
  • Nå er mange mennesker bekendt med Rapidshare - som de ofte bruger til at downloade ting fra. Men den mest irriterende faktor er, at medmindre du har en konto hos Rapidshare, er du begrænset til kun en download ad gangen, og chancerne er, at du bliver nødt til at vente i flere minutter eller endda timer, før du kan downloade igen. Jeg vil lære dig et simpelt trick, hvor du kan downloade fra Rapidshare uden at skulle vente på en evighed!