Sådan forlænges rækkevidden af ​​en Wi-Fi-antenne

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Gendan din router. Mange gange, dårlige signalområder eller døde pletter 'skyldes metal eller andre materialer i vægge og forhindringer mellem routeren og hvor du vil have et trådløst signal. Eksperiment med at flytte routeren rundt, hvis du kan: Du kan finde en bedre arrangement vil øge din signalstyrke.

2.

Prøv en retningsantenne. Routere sælges med omni-directionelle antenner for at kunne skyde et signal i alle fire retninger. hvis du kan finde en erstatningsantenne, der er mere specialiseret til brug i vanskelige signalsituationer.

3.

Prøv en parabolanordning eller antenne. Parabol- eller skålantenner forstærker ved at bruge en bagpanel, der koncentrerer signalet ved hjælp af disse enheder, kan også øge dit signal.

4.

Brug en repeater. For et bestemt trådløst udvalg skal du kigge efter en repeater til salg med det samme producenter, der sælger modemer. Repræsentanten er blevet beskrevet som meget ligner en router, og desværre ser det ud til, at producenterne ikke gør billige, eas y enheder til at strække et signal langs. Nogle butikker reps selv foreslå at købe en anden router. Ved $100 eller mere er routeren ikke en billig løsning, og hverken de fleste repeater, men ved at installere repeater halvvejs mellem routeren og målområdet, kan du få signalet, hvor du vil have det. En anden klage over repeaters er, at de tilsyneladende skærer båndbredden i halvdelen.

5.

Prøv en antennehak. Sites som Lifehacker hævder at have radikale gør-det-selv-løsninger til at få din antenne mere magtfulde og øge din signalstyrke. Men uden de rigtige værktøjer eller knowhow kan denne mulighed være en fiasko.

Her er noget, som producenten skal gøre for dig. Tusindvis af hjemme-netværksinstallatører køber kun routere og trådløse kort for at opdage, at deres Wi-Fi-signal ikke kommer helt så langt som de forventede. Teknologien for trådløst internet er nyt og undertiden forvirrende. Det ser ud til, at mulighederne for salg til at øge et Wi-Fi-signal er ikke så tilgængelige, men her er et par måder, som folk taler om at udvide antennens rækkevidde på din router.