Sådan forudindstilles en initial forbindelse i din SonicWALL VPN-klientinstallation

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Oprettelse af din VPN-konfigurationsfil

1.

Brug Internet Explorer til at sikre, at din SonicWALL webadministrations grænseflade er i de tillid til websteder, så popups er aktiveret, og overførsler er tillid til.
Dette vil spare dig sorg, når du gemmer VPN-konfigurationsfilen.

2.

Log ind på din SonicWALL. Sørg for, at VPN-menuen på venstre side af skærmen er åben.

3.

På valgene under VPN-menuen skal du sørge for at 'Indstillinger' er valgt. Der vil være en eller flere VPN-politikker på hovedskærmen. Den mest almindeligt anvendte kaldes GroupVPN. Du kan oprette en og give den dit yndlingsnavn, men vi vil bruge GroupVPN hidtil.

4.

På højre side af GroupVPN, under Config-titlen, der er et skråt skiltikon. Klik på det, og en popup vil komme op (medtag dette websted blandt dine tillidstjenester). Acceptér .rcf-formatet og klik på 'Ja' for at eksportere denne politik.

5.

Svar 'Nej' til et andet popup-vindue, som vil bede om en adgangskode. Ved næste advarsel bekræft dit valg ved at klikke på 'OK'. Du kan indstille en adgangskode, men jeg har ikke testet, hvad der sker ved installation.

6.

Gem denne VPN-konfigurationsfil i mappen med VPN installationsfiler, men skift navn til standard.rcf. Hvis du sætter et andet navn eller gemmer det med standardnavnet, bliver VPN-klienten ikke forudindstillet.

Installation af din globale VPN-klient

1.

Sørg for, at du kan nå din SonicWALL via sin WAN-port, inden du forsøger dette afsnit. I de fleste tilfælde betyder det, at du skal kunne oprette forbindelse fra internettet. Hvis du har aktiveret din SonicWALL-webgrænseflade til WAN-porten (som standard er den ikke), kan du blot hente den op. Hvis du kan komme til login-skærmen, kan du prøve vores næste trin. Din slutbruger kan også prøve dette hvis det er nødvendigt.

2.

Naviger til dine VPN-klient installationsfiler, og klik på 'Opsætning.' Svar prompts som normalt. Det er en god idé at kopiere installationsfilerne til en mappe på computerens harddisk, inden installationen startes. På den måde kan du eller din endelige bruger nemt geninstallere dem, hvis det er nødvendigt.

3.

Når klienten er installeret, kan du starte den. Som før vil det komme op med en guiden for at oprette forbindelse. Denne gang vil hovedvinduet også være der, bag guiden og vil have din VPN-forbindelse allerede der. Du kan nu sikkert afbryde guiden.

4. Test din VPN-forbindelse ved at aktivere (eller aktivere) den.

Tips og advarsler < / h4>

  • Låseproblemet, der er nævnt i denne artikel, sker kun, hvis det er første gang, du installerer SonicWALL VPN-klienten. Afinstallation af en tidligere fungerende SonicWALL VPN-klient og geninstallation af den, vil ikke medføre en låsning, selvom du indtaster en forkert adresse.
  • Du kan blot geninstallere din SonicWALL VPN-klient uden først at afinstallere den, og den vil tage din forudkonfigurerede VPN forbindelse i processen.
  • Denne procedure virker, hvis du er på LAN-siden af ​​din SonicWALL og justerer din VPN-konfigurationsfil i overensstemmelse hermed. For mig er det ubrugeligt af to grunde: Du vil ikke oprette en VPN tunnel på LAN-siden, og du bliver nødt til at snuble med dine VPN-indstillinger igen for at oprette forbindelse til WAN-siden på dit SonicWALL-apparat. Din VPN-klientinstallation vil dog være vellykket.
  • Denne procedure er testet med version 4.0.0.830. Versioner 3 og tidligere kan ikke understøtte det.
  • Når du først installerer programmet SonicWALL Global VPN Client (eller GVC) og kører det, vil GVC-guiden anmode om adressen til din SonicWALL Internet-enhed. På dette tidspunkt skal det allerede have VPN-klientlicens aktiveret.

    Hvis du eller din slutbruger skriver den forkerte IP-adresse eller DNS-navn, eller din SonicWALL-apparat ikke har en gyldig og aktiv VPN-klient licens, vil din VPN-klient låse dig ud med en fejlmeddelelse om, at den ikke er registreret, og at du skal geninstallere den. Efter at have anerkendt denne meddelelse, vil den afslutte. Yderligere forsøg på at starte din VPN-klient bliver opfyldt med den samme fejlmeddelelse, og din eneste mulighed er at geninstallere den og indtaste den korrekte IP-adresse eller DNS-navn.
    Men vent: Du kunne følge disse instruktioner og give dig selv og din bruger en meget glattere tur. For ikke at nævne det faktum, at du vil se ud som en helt, og hverken den kompetente professionelle du er.