Sådan genopretter du en tabt netværksnøgle til en Linksys-router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Er du låst ud af dit eget trådløse netværk? Gå til din hovedcomputer og åbn Linksys Router-kontrolskærmen.

2.

I internetbrowseren (selvom du ikke kan oprette forbindelse endnu), indtast nøjagtigt: http: // 192.168.1.1. Dette er din routerens LAN-adresse og giver dig adgang til en række kontrolskærme.

3.

Fanen, som du er mest interesseret i, er sikkerhedsfanen, klik på denne fane øverst på skærmen. Dette kan muligvis låse op for din kode.

4.

WEP er afsløret på denne skærm. Udskriv denne skærm ved at vælge fil , skriv ud af øverste menu i din webbrowser. Kontrollér for at se, om det er helt udskrivet, og at der ikke mangler tal i slutningen. Hvis de er, udfyld de manglende tal efter behov.

5.

Indtast det nøjagtigt, når du bliver bedt om det med de trådløse netværkskonfigurationsskærme fra de andre computere. Dette sikrer, at du har den rigtige nøgle og lad dig være på det lokale netværk og internettet.

6.

Gå tilbage til den oprindelige computer og luk af Linksys-skærmen ved at klikke på den røde 'x' øverst i højre hjørne.

Tips og advarsler

  • Skærmen kan variere med model, men for det meste udfører fanerne generelt det samme sjovt
  • WEP fungerer sammen med Microsoft Windows XP og Windows Vista.
  • Hvis det er en hjemmecomputer, skal du sørge for, at din familie er opmærksom på, hvordan du kan genoprette WEP-nøglen, hvis det er nødvendigt. < / li>
  • Udgiv ikke WEP til nogen, der ikke er berørt af din computeropsætning.
  • Hold det udskrevne WEP-ark fra Linksys på et sikkert, skjult sted i dit hjem eller forretning.
  • I de fleste tilfælde har det været et stykke tid, og du kan ikke længere huske, hvordan du finder dine Linksys router WEP-sikkerhedsoplysninger, meget mindre har gemt det overalt.

    Disse trin kan gøre det muligt for dig at finde og beholde disse oplysninger. En printer og hovedcomputeren er alt, hvad du skal bruge.