Sådan kontrolleres, om din computer er aktiveret Wi-Fi

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Fysisk undersøge dit skrivebord eller din bærbare computer. Ser du et 'Intel Centrino' klistermærke hvor som helst? Bemærk, at Centrino er et mærke til Intels Pentium M-processor kombineret med et pro-trådløst kort.

2.

Søg på bagsiden af ​​din computer for et lille antennespid nedad. Dette kan tyde på, at computeren er Wi-Fi-aktiveret.

3.

Hvis du ikke kunne finde et Centrino-klistermærke eller en antenne, skal du tænde din computer og gå til 'Start' menu. Højreklik på u0026 quot; Denne computer u0026 quot; ikon; vælg derefter u0026 quot; Egenskaber. u0026 quot; Kontroller, om computerens egenskaber omfatter Intel Centrino.

4.

Hvis du stadig ikke har fundet noget, der tyder på, at din computer er Wi-Fi-aktiveret, skal du højreklikke på u0026 quot; Denne computer u0026 quot; Klik igen på u0026 quot; Administrer u0026 quot ;, og klik på u0026 quot; Enhedshåndtering. u0026 quot; Klik derefter på fanen Enhedshåndtering på fanen 'Hardware'. Læs listen under 'Netværksadaptere.' Bemærk, at en adapter, der er mærket 'Ethernet' eller '10/100', ikke har noget at gøre med trådløs kompatibilitet. vil enhver adapter mærket 'trådløs' eller '802.11' angive kompatibilitet.

5.

Hvis du har fastslået, at din computer ikke er Wi-Fi-aktiveret , skal du kontrollere, om den har en ledig USB-port. Hvis det er tilfældet, skal du gå til din elektronikforretning og købe en USB-type Wi-Fi-adapter.

Wi-Fi er en trådløs teknologi, der giver skrivebord og bærbare computere adgang til et gratis eller betalt internetnetværk. Mens billig og bærbar internetadgang er et kommunikationsgenombrud, der endnu ikke har opnået sin fulde revolutionære virkning, er dens nuværende tilgængelighed imponerende og vokser hurtigt på en række offentlige steder, herunder biblioteker, lufthavne, hoteller og snart fly. />
Selvom det er sikkert at antage, at din computer er Wi-Fi-aktiveret, især hvis du har købt den inden for de seneste to år, kan du stadig kontrollere, om det er Wi-Fi- aktiveret.