Sådan lukkes flere computere fra en lokalitet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sørg for, at du er logget på din computer som administrator, og at de andre computere, du vil lukke, er tilsluttet direkte eller på samme netværk.

2 .

Klik på 'Start u0026 quot; og gå til 'Kør'. Når først Run GUI åbner, skal du skrive 'shutdown -i' i boksen uden anførselstegn og trykke på 'Enter'.

3.

En ny GUI vil pop-up med titlen 'Remote Shutdown Dialog.' Klik på knappen 'Tilføj' for at tilføje de computere, du ønsker at lukke.

4.

< p> En anden GUI vil pop-up med titlen 'Tilføj computere'. Tilføj IP-adressen på hver computer, du vil lukke. Du kan tilføje hver IP-adresse ad gangen. Når du er indtastet, skal du trykke på u0026 quot; OK u0026 quot; at fortsætte.

5.

Når computeren er tilføjet, skal du vælge, hvilken handling du vil have computerne til at udføre. Klik på pileknappen, hvor den spørger: 'Hvad vil du have, at disse computere skal gøre?' Vælg hvilken handling, du vil have computerne til at udføre: genstart, sluk eller log af. Vælg 'Angiv brugere af denne handling' og sæt hvor lang tid du vil have advarslen til at vise.

6.

Vælg den mulighed, der bedst beskriver årsagen til handlingen fra rullemenuen 'Option'. kan også skrive kommentarer i feltet 'Kommentar', som brugerne vil se, når deres computere går i afbrydelse, genstart eller logger af.

7.

Klik på u0026 quot; OK u0026 quot; knappen, når du er færdig. Medmindre du har ændret advarselsvisningstidspunktet, vil brugerne modtage et 'Systemudlukningsvindue' på deres skærm efter 30 sekunder med at klikke på knappen 'OK'.

Tips og Advarsler

  • Du kan liste så mange computere som du har i dit netværk på én gang.
  • Hvis du er administrator på arbejdspladsen, skal du sørge for at bruge dette funktion før forsøger det.
  • Hvis du er en netværksadministrator for et firma eller en person, der bare vil spille en vittighed på en ven eller et familiemedlem, vil viden i denne artikel komme meget praktisk. Ved at bruge en bestemt indbygget funktion i Windows XP kan du lukke alle computere, der er på samme netværk som dig, ned.