Sådan nemt installeres en printerserver på et netværk

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Køb en printerserver i stedet for netværksprinter. Da netværksprintere er ekstremt dyre, vil dette give dig en overkommelig måde at tilføje en printer til dit eksisterende netværk. Brug af en USB-printerserver er nem at konfigurere. Tilslut kun printeren til printerserveren, og tilslut printerserveren til en trådløs router. Du vil være i stand til at udskrive dokumenter trådløst fra enhver computer, der er tilsluttet på netværket. Sørg for, at din udpegede printer er slukket, før du starter hele processen.

2.

Få dit netværk til at genkende din printserver. Når du har tilsluttet printerserveren til din trådløse router og udpeget printer, skal du finde din standardprinter til printerserveren. Vælg en statisk IP-adresse, der ikke bruges i dit netværk. Bestem netværkscomputerens IP-adresse du bruger i øjeblikket ved at skrive i kommandoprompten ipconfig / all.

3.

Indtast printerserverens IP-adresse i en webbrowser. Når du først bruger konfigurationsværktøjet, Du skal ændre IP-adressen til den, der matcher dit netværk. Gem ændringerne, og red de nye indstillinger.

4.

Åbn 'Tilføj printer' guiden at placere din netværksprinter til dit eksisterende hjemmenetværk. Hvis du gør dette, vil enhver computer, der er tilsluttet netværket, mulighed for at udskrive trådløst. Gå gennem hvert trin og følg instruktionerne for at få det hele til at fungere.

5 .

Start udskrivningen uden at skulle købe en dyr enhed. Selvom der er n Etwork ready printere til køb, de vil koste en smuk penny. Du har adgang til denne printer fra enhver computer, der er tilsluttet netværket.

Tips og advarsler

  • Sammenlign priser for tilgængelige printernetkort.
  • Sluk printerserveren, før du starter tilslutning af kabler.
  • Konfigurer hver computer for at få adgang til printeren, der er tilsluttet printerserveren.
  • Mange husstande har flere computere. I stedet for at have en separat printer tilsluttet hver computer, kan du udpege en printer til at tage sig af dine udskrivningsbehov. Dette vil medvirke til at spare værdifuldt rum og eliminere uønsket rod. At finde ud af en måde at forbinde flere computere til en printer på, behøver ikke at være en vanskelig opgave. I nogle få korte trin kan du med succes oprette en printserver på dit netværk.