Sådan opretter du din egen SMTP-server på din computer med Post Cast Server

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Læs alle trin, før du gør noget.

2.

Gå til Post Cast-serverens websted download installationsfilen til Post Cast Server Free Edition.

3.

Installer Post Cast Server Free Edition. Det er meget enkelt. Hvis du ikke er sikker på hvad du gør, så behøver du kun at gå gennem installationsprocessen hurtigt ved at klikke på 'næste' et par gange.

4.

Åbn programmet.

5.

Klik på knappen 'Indstillinger' øverst i programvinduet. Dette åbner indstillingerne.

6.

For at din SMTP-server skal kunne arbejde, skal den oprette forbindelse til en DNS (Domain Name Server) for at komme online.

For at få adgang til korrekt DNS-adresse for dig, klik på knappen 'Detekter'. Programmet registrerer DNS-serveren automatisk. Hvis der er mere end en, skal du vælge en fra en liste.

7.

For at gøre det lettere, vil du sandsynligvis gerne have, at e-mails sendes straks fra din SMTP-server. Vælg således knappen 'Umiddelbart' og indstil forsinkelsen til 0 minutter.

8.

Bemærk værtsnavnet på din computer - du skal bruge det senere.

9.

Klik på OK.

< p> 10.

Nu har du en SMTP-server indstillet til dig p på din computer. Nu skal du kun indstille dit emailprogram til at bruge det.

Åbn dit e-mail-program.

11.

Åbn dit e-mailprograms kontoindstillinger

12.

Opret en ny SMTP-server i indstillingerne. Dets servernavn skal være værtsnavnet fra trin 8 ovenfor.

13.

Angiv denne nye SMTP-server som standard i dine indstillinger.

14.

Anvend dine ændringer i dine kontoindstillinger.

Alle færdige ! Du har nu din egen SMTP-server på din computer.

Tips og advarsler

  • Hvis du bruger dette program med en bærbar computer, som du rejser med , skal du genopdage din DNS-server hver gang du vil sende en e-mail fra en ny placering.
  • Bruger du et e-mail-program på din computer? Bruger du en bærbar computer? Har du svært ved at sende e-mails? Får du SMTP-fejl?

    Hvis du svarede ja på et af ovenstående spørgsmål, kan denne artikel være for dig.

    Post Cast Server er en SMTP-server, som du kan køre på din egen computer. Det betyder, at du kan sende e-mails fra din computer direkte til internettet og til destinationen hurtigt, snarere end at henvende dig til din e-mail-server (f.eks .: yahoo.com, gmail.com, hotmail.com osv. internet.

    At køre din egen GRATIS SMTP SERVER er en fantastisk måde at sikre, at dine e-mails kommer til deres destination med større sikkerhed.