Sådan opretter du en interaktiv MySpace-profil

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Når du har oprettet en MySpace, finder du en cool html-baggrund, der passer til dig, du er perfekt. Du kan finde disse på websteder som gratis MySpace Background. Hvis du vælger et tema til din MySpace, så siger en kærlighed til dyr, der virkelig hjælper folk med dine fælles interesser, dig. Vælg din yndlingsmusik til at spille på din MySpace ved at søge musikprofiler og klikke på Tilføj placeret ved sangen.

2.

Indlæser dine bedste billeder. Sørg for, at dine billeder har variation, der viser, hvem du er, og hvordan din hverdag er. Medtag også din familie og venner. Du skal være i billederne med dem.

3.

Tilføj venner ved at søge ud MySpaces og klikke på add. Du skal ikke tilføje nogen bare for at få din ven til at tælle op, men finde folk, du virkelig gerne vil lære at vide bedre. Når folk tilføjer dig eller beder dig om at tilføje dem, skal du sende dem en besked på deres side. Det vil opmuntre dem at sende dig en besked tilbage og starte et skriveflow. Forlad dine meddelelser som en kommentar på deres side, så andre, der besøger deres side, kan se det og kan også klikke på dit billede.

4.

Skift din MySpace regelmæssigt. Boring MySpaces mister damp. Skift din baggrund, når dit liv ændres. Skift dit profilbillede (hovedbilledet alle ser først) regelmæssigt (ved at vælge et af dine fotos og klikke profil) og Tilføj også jævnligt nye billeder. Kommentér dine venner billeder og sandsynligvis vil de kommentere.

Tips og advarsler

  • Giv din MySpace web adresse til folk til at kontakte dig i stedet for e-mail-adresse på den måde, de kan lære dig at kende uden at du er for åbenlyst om det. De kan også se dine bedste billeder også.
  • Du kan også dekorere din MySpace med videoer af enten sange du kan lide eller dine egne personlige videoer, du laver hjemme.
  • Benyt alle de html-emner, som du lægger på din MySpace-side, diasshow, gnistbogstaver, mini-spil, rullende sangtekster, computerdukker og mere, der ligner dig.
  • Vær sikker under MySpace, giv ikke personlig ud information.
  • Følg MySpace-reglerne, og lad ikke være uanstændige billeder eller videoer på din MySpace.
  • Vil du vide, hvordan du har en rigtig sjov, virkelig bor MySpace? Hvis du har meget tid på dine hænder, og du ønsker at gøre venner og være populær uden at have forladt dit hjem, skal du tjekke denne vejledning.