Sådan opsættes et Bluetooth-headset til din mobiltelefon

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Har en mobiltelefon, der er Bluetooth-kompatibel. Du kan tjekke din mobiltelefon for at sikre, at den er kompatibel med Bluetooth ved at kigge i indstillingerne. Der bør være en mulighed for Bluetooth-listen. Klik på den og sørg for, at den er indstillet til 'Tillad andre Bluetooth-enheder at finde mig.'

2.

Pak Bluetooth-headsettet ud. Du vil sikre dig, at du tillader, at Bluetooth-tid oplades, eller det kan ikke være muligt at finde modtageren chip i din mobiltelefon. Mens du venter på, at din Bluetooth oplader, kan du også bruge tiden til at oplade din mobiltelefon.

3.

Tænd for mobiltelefonen og Bluetooth. Instruktionsbogen, der fulgte med Bluetooth, skal have et afbildet diagram, der viser, hvilke knapper der angiver hvilken funktion på din Bluetooth. Åbn headsetbommen, som er mundstykket, der folder under ørestykket på din Bluetooth.

4.

Tryk og hold knappen på din Bluetooth designet for at finde par. Bluetooth blinker et blåt lys tre gange for at indikere, at det søger efter en modtagerchip. Gå til 'Indstillinger' på din mobiltelefon og vælg 'Bluetooth'. Mobiltelefonen og Bluetooth skal låse hinanden som et par.

5.

Indtast en parringskode i pop op-boksen. Koden er generelt 00000. Når du har indtastet dette, skal din mobiltelefon sige 'Parring afsluttet korrekt.' Når du åbner bommen på Bluetooth og sætter Bluetooth til dit øre, skal du kunne høre din mobiltelefon.

Bluetooth-teknologi er blevet vedtaget af fabrikanter af mobiltelefoner, computere, GPS-systemer og andre elektroniske enheder som en forbindelse. En afsenderchip finder en modtagerchip og par sammen for at forbinde den med hinanden. Blå tand tillader en person at have alle fordelene ved trådløse værktøjer med deres bærbare enheder. Følg disse trin for at konfigurere din Bluetooth til at arbejde med din mobiltelefon.