Sådan overfører du data fra gammel til ny computer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Floppy Transfer. Dette skal gøres, hvis du kun har få filer til at kopiere. Denne dataoverførsel er langt den letteste måde at kopiere filerne til på en diskette og overføre dem til en anden computer. Men for at kopiere store mængder data fra en computer til en anden skal du prøve en alternativ løsning.

2.

CD-overførslen. I dagens teknologibesparende verden og den øgede popularitet af cd-brændere og recordable drev kan du kopiere de filer, du ønsker at flytte fra computeren til en cd-r-disk, så længe den computer, du ønsker at kopiere filerne fra har en cd-optagelig drev. For brugere, der allerede har denne type drev installeret i deres computer og cd-r'er, er det en nem løsning, fordi cd-r-diske kan indeholde meget flere data end en diskette.

3.

Netværksdata. Hvis du har en netværksopsætning eller planlægger at oprette et netværk, bør du overveje at overføre og dele datafiler på det lokale netværk. Dette er det hurtigste middel til at overføre filer mellem computere , og når opsætningen vil gøre det muligt for dig at fortsætte med at dele filer.

4.

USB-overførslen. USB-porte og enheder bliver stadig mere populære, så brugerne kan overføre filer fra en computer til en anden computer ved hjælp af forskellige USB-indstillinger.

5.

Ekstern USB-overførsel. USB-drev som f.eks. En ekstern USB-harddiskdrevsinformation kan nemt overføres til USB-harddisken og derefter tilsluttes til en anden computer til overførsel af data. Denne løsning gør det muligt at foretage hurtige sikkerhedskopier af dataene samt have mulighed for hurtigt og nemt at overføre oplysninger fra en computer til en anden.

6.

USB-port. At have USB på begge computere kan netværk computere ved hjælp af USB til USB. Denne løsning kan være lettere at konfigurere end et standard Ethernet-netværk og giver dig mulighed for at overføre store mængder data mellem computere. USB til USB-stik kan købes hos de fleste store computerforretninger.

Så du har lige købt dig en ny computer og vil overføre dataene fra den gamle til den nye. Der er flere måder, du kan gå på at kopiere data fra en computer til en anden computer