Sådan sender du øjeblikkelig besked

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilmeld dig en af ​​de onlinemeddelelser, som America Online, Yahoo! eller MSN. Tjenesterne er alle gratis til at tilmelde dig og bruge. Bare gå til deres hjemmeside og udfyld et hurtigt tilmeldingsskema, herunder din email-adresse. De sender normalt en bekræftelsesemail til dig for at kontrollere, at du har bedt om det nye medlemskab.

2.

Download softwaren til chat-tjenesten. Der er mange instant messaging software programmer i dag samt web-baserede messenger tjenester som Meebo, hvor brugeren kan oprette forbindelse til flere tjenester, som Yahoo !, MSN, Jabber, AIM og ICQ. Hvilken måde som helst du foretrækker at forbinde, er instant messaging en sjov og nem måde at kommunikere med venner og familie på.

3.

Installer chatprogrammet på din computer. Så snart downloadet er færdigt, bør det spørge, om du gerne vil installere programmet nu. Klik ja, følg de næste trin gennem skærme og klik derefter på Afslut, når det er færdigt. Udtrykket 'instant messenger' er et registreret servicemærke af Time Warner og kan ikke bruges i nogen software, der ikke er tilknyttet AOL, i det mindste ikke i USA.

4.

Opsæt din venneliste, også kaldet en venneliste. 'Buddy-listen' er også et udtryk, der er et varemærke tilhørende AOL. Og det er en liste, der indeholder dine venner, som du ofte kontakter. De fleste chatbeskeder programmer har en liste, hvor du kan holde styr på alle dine venner. Få alle skærmnavne fra dine venner og tilføj dem til listen.

5.

Start sending instant Beskeder til alle dine venner. Folk henviser til instant messaging som 'sende en chat'. Hvis de ikke vil acceptere en chat, kan brugere oprette en væk besked. Dette ligner at efterlade en besked på en telefonsvarer. Direkte beskeder er blevet en stadig mere populær måde at kommunikere med andre online i realtid.

Instant messaging er et system, der gør det muligt for modtagne meddelelser at blive modtaget og sendt straks. Det har eksisteret siden begyndelsen af ​​1970'erne, men det er kommet langt, og det har udviklet sig på mange måder. Den første form for tekst-instant messaging var en meget mere primitiv grænseflade end hvad der er tilgængelig i dag. AOL var den anden til at starte en grafisk brugergrænseflade (GUI) messaging-klient, som vi kender som AOL Instant Messenger (AIM) i 1997, efter ICQ ('Jeg søger dig') som den første, i 1996.