Sådan sparer du penge på din telefonregning

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Log på http://voice.yahoo.com/phone\_number.php

2.

Følg anvisningerne på skærmen . Klik på u0026 quot; Få et nummer. u0026 Quot;
Vælg derefter hvilken region du vil have dit telefonnummer i. Husk, du skal have den nyeste version af Yahoo Messenger for at få denne service til at fungere.

3.

Hvis du har venner i Kina eller Californien, du har mulighed for at tilmelde dig til et telefonnummer med deres områdekode. Så hver gang de ringer til dig, bliver det et lokalt opkald for dem. Endnu engang kan du tilmelde dig ethvert nummer i USA og i udlandet for 2,99 dollar om måneden. Dette er på månedsbasis.

Tips og advarsler

  • Hvis du har en kæreste eller kæreste, der bor i udlandet, kan du nu blive på telefonen med dem i længere tid og tale mere ofte med dem. Når alt kommer til alt, bliver det bare et lokalt opkald.
  • Når du besøger venner og familiemedlemmer, er alt, hvad du skal gøre, logget på Yahoo Messenger på computeren, og du kan modtage opkald.
  • Den bedste tid til at bruge denne VOIP-tjeneste er om natten. Men samlet sparer det mange penge på din telefonregning, og du kan tage det overalt.
  • Træt af at betale høje telefonregninger? Yahoo tilbyder en tjeneste kaldet 'Telefon i u0026 quot; for $2,99 om måneden. Denne tjeneste giver dig mulighed for at vælge et hvilket som helst telefonnummer efter eget valg, og du får UNLIMITED indgående opkald. Men du skal have en Yahoo-konto og være logget på Yahoo Messenger fra enhver computer for at modtage dine telefonopkald. Dette er fantastisk til folk, der bruger meget tid på computeren. Og selvom din computer er slukket, når du logger på Yahoo Messenger, vil du se hvem der ringede til dig og hvornår. Det er fantastisk til hjem og arbejde, plus for når du rejser. Du kan logge på en computer overalt i verden og stadig kunne modtage dine opkald. Det er køligt og billigt.